AKO OSTAŤ NAVŽDY MLADÁ POMOCOU LUMISPA ?

júna 16, 2019

V dnešnom článku by som Vám rada predstavila prístroj na čistenie pleti, ktorý je zároveň antiagingový a volá sa LumiSpa. Určite ste už o nej počuli, pretože je to neskutočný prístroj.

Ja svoju Lumispu používam už cez rok a moja pleť je omnoho čistejšia, krajšia, mladšia a dá sa povedať že bez stresu. Tento prístroj si môžete objednať cez link ktorý Vám dám dole a dokonca 17.6. si ho viete objednať ešte za výhodnejšiu cenu.

Ak sa rozhodnete pre tento prístroj nebudete ľutovať. Môžete si vybrať z dvoch variant a to bielej a čiernej. Ja osobne mám čiernu pretože je tak insta pekná :D tak isto si môžete vybrať z dvoch hlavíc a to jemnej a drsnejšej. K LumiSpe tak isto dostanete aj gél ale nie hoc aký. Na trhu je 5 druhov a to preto pretože je pre každý typ pleti. Čiže pre problematickú, mastnú, zmiešanú, suchú a citlivú. Dokonca na ich stránke si viete urobiť aj test aký typ pleti máte. Tak isto dostanete stojanček ktorý zároveň slúži na nabíjanie. Jednoducho do nej zapojíte kábel a nabíjate.



Vďaka tomu že hlavica je silikónová sa Vám nemôže stáť že si nanesiete baktérie do pórov ako sa to stáva pri kefkách. Hlavica sa ľahko vyberá a čistí, tak isto ako samotná LumiSpa ktorá je vodeodolná. Dokonca je jemná k pleti, takže naozaj vhodná aj pre citlivú pleť. Nezlúpe Vám vrchnú časť pokožky ani nevydrhne tak drastickým spôsobom.

Hlavica sa nekrúti ale kmitá. Vonkajšia časť kmitá do ľavá a vnútorná do pravá a vďaka tomu pleť masírujete, hlbšie čistíte a napínate takže sa zbavujete vrások.



Pred samotným ošetrením si pleť dostatočne namočte a aplikujte gél. Gél má krásnu zamatovú farbu, je trošku hutnejší takže je potrebné fakt si pleť namočiť a má jemnú konzistenciu. Môžete si ho teda naniesť na pleť alebo na hlavicu.

Prístroj zapnete pomocou gombíka ktorý sa rozsvieti. Zároveň okolo gombíka máte krúžok ktorý Vám pomaly odpočítava po 60 sek na každú časť pleti. Čiže čelo, ľavá strana, pravá strana tváre a brada a za každých ukončených 60 sekúnd Vám dá strojček signál že je čas sa presunúť na druhú časť. Čiže vaše čistenie a celkové ošetrenie bude trvať len 2 minúty. Potom sa Lumispa sama vypne.



Po očistení si pleť premyjete len vodou a utriete uterákom. Toto čistenie by ste mali robiť 2x na deň, čiže ráno a večer.

Moja pleť je po tomto čistení hebká, krásna, svieža, napnutá a mladistvá.



A áno aby som nezabudla cez tento link si ju môžete objednať: problematická, mastná,zmiešanásuchá a citlivá.

Ale ak si zase vytvoríte VIP konto tak ju môžete mať za ešte lepšiu cenu a nezabudnite že už zajtra je na ňu dokonca 20% zľava, preto aby ste ju mali za naozaj super cenu je dobre si vytvoriť VIP konto 

A ak chcete aj vy zarábať pomocou takýchto recenzii tak mi napíšte na mail a všetko Vám rada vysvetlím. 

 

 



You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe