HOW TO WEAR COWBOY BOOTS

decembra 27, 2019



Ak ma sledujete už dlhšie tak ste si určite všimli že si idem na takej tej vlne trendov. Sú samozrejme aj trendy o ktoré by som nezakopla, ktoré som pred tým nevedela pochopiť ale časom som im proste podľahla ale sú aj trendy ktoré milujem hneď keď sa ukážu na svete. A presne trend kovbojských čižiem som si zamilovala hneď od začiatku.

Viem že sa nájdu ľudia ktorý proste tento trend neuznávajú, pretože im čižmy prídu ako od kocúra v čižmách ale sú aj ľudia ktorý ich milujú ako ja. Takéto čižmičky si pamätám ešte z čias strednej školy, kde sme s jednou spolužiačkou nosili biele dlhšie kovbojky a každý na nás pozeral ako na bláznov ale bol to proste trend, ktorý sa vrátil.

Dnes však môžete tieto čižmičky kombinovať aj zo sukňami, šatami, nohavicami a podobne. Farieb je tiež mnoho a verzii ešte viac a vzorov tiež nie je málo. Zatiaľ čo z minulosti si pamätám naozaj len na ten jeden štýl, ktorý sme nosili len z rifľami.

If you've been watching me for longer so you've certainly noticed that I'm going on such a wave of trends. They are, of course, also trendy about which I wouldn't stumble, which I did not know before, but over time I just succumbed but there are also trends that I love right away when they show up in the world. And the exact trend of cowboy boots I fell in love right from the start.

I know that people who simply do not recognize this trend, because they will come from the dice in boots but are also people who love them like me. I remember such boots still from the high school, where we wore a white longer cowboy with one classer, and everyone stared at us as fools but it was simply a trend that came back.

Today, however, you can combine these boots from skirts, dresses, trousers and more. The colors are also many and the version even more and the designs also not a little. While from the past I remember really only on that one style, which we wore only from the jeans.






Ako prvé som si vybrala farebné dlhé čižmy, ktoré sa super kombinujú s nohavicami ale aj šatami. Najviac sa mi však páčia z variantou šiat kde ani nevidno že Vám tie čižmy strčia od nohy. Toto prevedenie som videla na prehliadkach ale aj pri street fashion a veľmi sa mi to zapáčilo. Je to nezvyčajné no zároveň elegantné a to som presne ja. Ak teda váhate či si máte takéto čižmy zaobstarať tak neváhajte, za mňa je to úplne topka.

As the first I chose colorful long boots that are super combined with trousers but also dress. But I'm most like a variant of a dress where I can't see the boots from your feet. I saw this finish on the shows but also in street fashion and I was so involved. It's unusual yet elegant and I'm exactly me. So if you're hesitating if you have such boots, do not hesitate, for me it is completely tops.







BOOTS: here





Ako som vyššie spomínala tak existuje mnoho štýlov týchto čižiem a tak tu máme teda druhé čižmy zo zvieracou potlačou. Pripomínajú mi skôr gumáky ale na nohe vyzerajú skvelo, pohodlne sa v nich chodí a dopasujete ich k čomukoľvek. Úplný top na jar a jeseň pri daždivom počasí pretože sú nepriepustné. Niekomu sa nebude páčiť opäť to že odstávajú ale pri tomto trende to je proste tak.

As I mentioned above, there are many styles of these boots, so here we have the second boots of the animal print. They remind me of the balls, but they look great on their feet, and they are comfortable to walk in and make them to them. The full top in spring and autumn with rainy weather because they are imperweous. Someone will not like it again that they come out but in this trend it is just that.








BOOTS: HERE


No a do tretice tu máme asi tie najkrajšie a najzaujímavejšie ale pre mňa hlavne najviac chcené čižmy. Ja som tieto čižmičky chcela hrozne dlho od kedy som proste videla tento trend na pintereste. Vyššie western čižmy ktoré sú lakované, úplne do špica a žiari z nich ten cowboy style. Toto sa mi hrozne zapáčilo a v lete ich určite využijem z nejakými šatmi či sukňou. Proste sa premením naozaj na tú western alebo country girl. Teraz v zime a jeseni ich môžem nosiť s nohavicami. No a samozrejme že k týmto topánkam sa mi hrozne zapáčil aj trend kratších nohavíc ktoré sú na konci strapcové alebo ako ich niektorý nazývajú že sú to nohavice žabám po kôstky alebo ak sa Vám už takéto ,,žabacie" nohavice nepáčia tak obyčajné jeansy si môžete naskladať na ten kratší štýl. 


Well and into the thirdly here we have probably the most beautiful and most interesting but for me mainly the most well-dressed boots. I did these boots she wanted terribly long since I just saw this trend on the pintereste. The higher Western boots are lacqued, completely into the dirt and glow of them that cowboy style. This has turned me into a terrible and I'm sure to use it from some clothes or skirts in the summer. I just turn into really a Western or country girl. Now in winter and autumn I can wear them with panties. Well, and of course, these shoes have made me terribly lit and the trend of the shorter trousers that are at the end of the fringe or as they are called by the pants of the frogs after the crust or if you are already such, frothing "pants do not like so ordinary jeans you can stack up To the shorter style.




BOOTS: HERE

 Napíšte mi dole do komentárov ktoré čižmy sa Vám najviac páčia a ktoré by si si vybrali vy? 


Write me down in the comments which boots are you most like and which would you choose?

Ak sa Vám páči môj blog a radi ho čítate tak sa pridajte aj k našej Glam rodinke na youtube, veľmi rada Vás tam uvítam. Nájdete tam videá nie len zo sféry módy ale aj života. Tak isto ma môžete sledovať na instagrame kde som aktívnejšia a od nového roka pre Vás chystám novinky, live vysielania a videá aby sme sa navzájom viac spoznali. 

If you like my blog and would like to read it so please also add to our Glam family on YouTube, very happy to welcome you there. You can find videos there not only from the realm of fashion but also life. So you can follow me on Instagram where I am more active and from the new Year I am going to news, live streams and videos to get to know each other.

You Might Also Like

27 comments

  1. Mně se nejvíc líbí ty první - zrzavé. Škoda, že na ně (resp. na kalhoty, ke kterým by pasovaly) nemám figuru. A ani ty podpatky by nebyly na jezdící schody v metru ani na malostranskou dlažbu pro mne to prvé. Ale líbí se mi moc.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa tiež páčia ale najviac sa mi páčia 3 tie sú moje favorits boots :D

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Držím sa minimalizmu a nadčasovosti; ale trendy sledujem a obdivujem na ostatných. Na sebe si takéto čižmy vôbec neviem predstaviť, ale tebe veľmi pristanú — hlavne tie tretie, tie sú skvelé! ❤

    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD "MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR"

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mně se nejvíce líbí ty první, vysoké. U mě je to zase naopak, hodně se mi takové boty líbí na kalhotech, než se sukní. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  5. All the looks are so pretty! Love those boots <3 www.Rampdiary.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ani jsem nevěděla, že je to trend. :-D Nedávno jsem pokukovala po těch s hadím vzorem, ale když jsem do nich vlezla, tak jsem myslela, že mi amputují nohu a to mám uzounký nárt. Asi proto byly ve slevě. :-D Moc hezké kombinace. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba si vyberať o číslo väčšie. Ja mam tiež o číslo väčšie lebo viem že by ma tlačili v mojej veľkosti.

      Odstrániť
  7. I am speechless, love your fashion! A wonderful effort which shows your dedication towards your work.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvělé outfity, umíš všechny prvky moc hezky kombinovat! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Awesome fashion as usual, looking forward to see more!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Awesome fashion as usual, looking forward to see more!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Yessss I love that these boots can be worn with skirts and dresses!
    I love your second, edgy-cool outfit! Happy 2020!

    www.fashionradi.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nice one, how do you come up with a topic?

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Hi, love your style. Any tips for guys who want to look and dress better?

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe