AKO SI MÔŽEŠ VYBIELIŤ ZUBY U SEBA DOMA?

mája 23, 2019

 

 

Vždy som sa hambila usmievať pretože som nebola pyšná na svoj úsmev. Nie len že som mala krivé zuby ale ešte k tomu aj žlté. Tú krivosť som našťastie vyriešila vďaka strojčeku, ktorý som namiesto 2 rokoch nosila 4 a tým sa mi zubná sklovina oslabila. Stačilo že som kusla do jablka alebo hoc akého mäkkého ovocia a zub sa mi rozštiepil či úplne zlomil. 

 

Problém bol ešte aj v tom že keď som hľadala správnu pastu tak väčšina bola z chémiou a peroxidom, čo pre moje zuby znamenalo ešte väčšie oslabenie a narušenie. Moje zuby sa stali časom ešte aj citlivé na chlad a to už sa vydržať nedalo. Už som prestávala dúfať že nájdem pastu ktorá mi pomôže. 


Ale pred 2 rokmi som natrafila na túto pastu, ktorá je na prírodnej báze takže neobsahuje žiaden peroxid a ani chémiu. Vďaka floridu ktorý obsahuje sa mi zuby dali konečne do poriadku a posilnili. Dnes môžem dokonca aj piť a jesť zimné nápoje či jedlá bez toho aby som nemala bodavé tlaky do hlavy. Najviac vďaka jahodám ktoré obsahuje sa mi zuby krásne vybielili. Spočiatku som ju používala len ráno ale teraz ju používam aj večer a obľúbili si ju aj moje deti. Používala som ju dokonca aj keď som bola tehotná a mala som istotu že na bábätko nepôsobí chémia.

Výsledky bielenia som videla dokonca už po týždni ale nie voľným okom. Pred tým než som ju začala používať som si zuby odfotila, pretože sa môže stáť že bielenie nevidíte voľným okom. No a keď som si fotku porovnala po roku a niečo tak som neverila. Moje zuby boli krásne snehovo biele a vidno to aj voľným okom. Navyše sa mi netvorí povlak celý deň, keďže rada papám a po väčšine ten povlak som cítila už zhruba okolo obeda s tohto som bola naozaj hotová.

Pretože som bola nadmieru spokojná s pastou tak som sa obzerala ešte po inej novinke, ktorá by mi úsmev ešte viac vybielila. A preto som si objednala ešte lesk s modrými perličkami, ktorý krásne opticky úsmev a zuby vybieli. 
Je to naozaj bombastické a určite som len pri týchto dvoch produktoch neskončila.


Ak chceš mať pastu s 10% zľavou tak si ju môžeš objednať cez tento odkaz PASTA 

A ak lesk tak zase cez tento LESK 

 

AKÚ PASTU POUŽÍVAŠ TY? AKO SI BIELIŠ ZUBY? 

 

 

You Might Also Like

10 comments

  1. Já používám klasickou z drogerie, Elmex. Zaujal mě hlavně ten lesk s perličkami. Je super, že ti ta zubní pasta tak pomohla. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hello, thanks for the information. Have a nice day

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, mrkni na blog dentální hygienistky. Uvádí i komplet složení a abrazivitu. Výsledek - bělí jen díky brutální abrazi a oxidu titaničitému. Jednou za čas to nic neudělá, ale každý den a dětem bych se bála.
    https://www.zubatyblog.cz/single-post/2018/03/21/AP24-Whitening-Fluoride-Toothpaste

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. prepáč ale to je taká somarina že až. Dentalní hygienici,zubári, lekári, kozmetičky, proste každý ti odporúčia len tie značky a pasty s ktorou majú spoluprácu. Viem to veľmi dobre lebo sa s takými ľudmi stretávam. Ja ju používam 2 roky aj moje deti a nikdy sme nemali také krásne a zdravé zuby. Ja som pred pastou neustále trpela na bolesti zubov, robili sa mi neustále kazy a od kedy mám pastu tak nič. Ešte dokonca v anglicku mi pastu odporučil dentálny hygienik. Takže tým slovenským a českým neverím ani za mak. Ide im len o peniaze a ich blaho. Ale trpieť budeš len a len ty. A ak nemáš vlastnú skúsenosť z pastou a riadiš sa len podľa hlúpeho článku ktorý vydal dentálni hygienik ktorý ti odporúči pastu z chémiou tak mi ťa je ľúto. Oskúšaj ju aj všetko o čom si prečítaš že je to dobré či zlé a potom si vytvor svoj názor.

      Odstrániť
    2. Doplnila by som tiez zaujimavy clanok od studentky zubariny o tom, cim zuby nebielit. Ta nema spolupracu so ziadnou firmou a rozsirit si obzory nie je nikdy na skodu.
      https://zblondynyzubarkou.wordpress.com/2017/11/30/cim-si-nebelit-zuby/

      Odstrániť
  4. Pastu jsem zkoušela, ale stačila mi reportáž o vitamínovém džusu téže značky Nuskin, o které byla natočená i reportáž Peklo na talíři. Obyč mulťák za 2.000,-. Ano, Nuskin má skvěle udělaný MLM systém, ale spolupracuje s kosmetičkami i specialisty na všechno, stejně jako ostatní značky. Jedna věc je zkušenost, druhá složení - to se bohužel neokecá. Nevyvracím tvé dobré zkušenosti, ale stačí selský rozum na to, že bělící zubní pasta dětem do pusy nepatří. Ať je jakékoliv značky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je tvoj názor. ja dám radšej svojím deťom túto pastu než pastu s chémiou, sladidlom a éčkami. A neviem o akom vitamínovom džúse to hovoríš lebo mi džúsy nemáme. ale neberiem ti tvoj názor. každý nech používa čo uzná za vhodné. ja som už pasty fakt vyskúšala všeliaké, či už od LR, Forever, Colgate atď. Pri každej mi zuby krvácali a nikdy viac. Dokonca aj paradontax. Až pri tejto mi prestali krvácať a fakt mi pomohla.

      Odstrániť
    2. Krvacanie dasien ale nezavisi od znacky zubnej pasty, ale od techniky cistenia zubov. Takze je mozne, ze si si zlepsila techniku a sposob, akym zuby cistis a tym ze ti tam nezostavaju necistoty ustupil i zapal dasien, co je super :-)

      Odstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe