ŠATY NA VIANOCE

decembra 24, 2019



Vianoce sú tu. Je to deň kedy ženy od rána vyvaraju, upratujú, deti sa tešia na darčeky, muži možno stávajú stromček a len čo odbije 6 hodina večer sa z ušmudleních žien stávajú krásky alebo z popolušiek sa stávajú princezné.

My ženy sme tie ktoré chcú byť krásne práve v tento deň a večer a preto vždy vytiahneme tie najkrajšie a najlepšie šaty. A ako si vybrať tie správne šaty? To vám poviem práve teraz pretože tu platia tiež nejaké pravidlá.

1. Farba: Všetci sme navyknutý nato že Vianoce sú v červených, zelených a zlatých farbách. A preto by ste si mali vybrať práve z týchto farieb. Nielenže budete vyzerať elegantné ale aj sexy. 

2. Flitre: Ak sledujete zahraničné blogerky, YouTuberky, celebrity tak ste určite postrehli že práve oni na Vianoce vyťahujú šaty s flitrami. Možno sa Vám to bude zdať gíčové ale ono to proste k tomu patrí, pretože všetko vôkol vás sa ligoce a vďaka takýmto šatám budete práve vyzerať ako celebrita, rozžiarite miestnosť a vzbudíte záujem svojho partnera.

3. Výstrih: Dávajte si pozor aký veľký výstrih máte. Práve na Vianoce by ste mohli upustiť od veľkého výstrihu pretože je to proste čas lásky. Ak chcete zaujať a upútať pozornosť tak to spravte inak. Veľmi veľké výstrihy sú práve v tomto období nevhodné.

4. Chrbát a dĺžka: Tak ako nie je vhodný veľký výstrih tak to platí aj o holom chrbte. Ale pozor, nie je holý chrbát ako holý chrbát. Samozrejme že môžete mať chrbát holý ale nie až tak ze vám bude vidno čiarku zo zadku. Snáď ma chápete. Ak si už však vezmete takéto šaty kde je ten chrbát holý tak zahoďte podprsenku alebo si vezmite lepiacu či nejakú z priesvitným pásikom. Čo sa týka zase tej dĺžky tak tu zase pozor nato aby šaty neboli príliš krátke. Viete si predstaviť že si sadnete na stoličku a polovička stola vidí vaše nohavičky? Preto je dobré si vybrať šaty aspoň do polovičku lýtok.

To je pár pravidiel alebo skôr pomôcok práve pre tento večer. Nezabudnite si práve v tento večer vytiahnuť opäť, tie najtrblievatejšie doplnky a ak idete k niekomu na večeru tak aj nejakú listovú elegantnú kabelku.

Ja Vám teda želám krásne a šťastné Vianoce. Plné lásky, rodinnej pohody, šťastia, málo zhonu, radosti a aby ste ich prežili hlavne v kruhu rodiny. 

 

 Ak sa Vám páči môj blog budem veľmi rada ak sa pridáte aj k našej Glam rodinke na youtube, kde Vám pridávam videá nie len z módnej sféry ale aj zo života. Tak isto sa budem tešiť na každého z Vás na instagrame, kde som trošku viac aktívnejšia a od nového roku pre Vás chystám viac live videí aby sme sa viac spoznali.

You Might Also Like

16 comments

  1. Krásný zbytek Vánoc a do nového roku jen to nejlepší! :)

    Přiznám se, že sama pravidla pro vánoční šaty nedodržuji, protože tolik vánočně laděných slavnostních šatů doma nemám, abych měla každý rok jiné (a navíc druhé na Boží hod pro zbytek rodiny). Tak se snažím vždy nakombinovat něco nového, a co nezvládnou šaty, to doháním na vánočním líčení a nehtech.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak aspoň tak. Ono Vianoce sú skôr o rodine než o tom ako vyzeráme. Ale je dobre vyzerať super právo v tento deň.

      Odstrániť
  2. Krásne šaty, ale pre mňa sú Vianoce o pohodlnosti. :) Je to i preto, že ich trávim na Slovensku a celý môj šatník sa nachádza v Prahe. Oceňujem však super tipy, ktoré sa mi naozaj páčili. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkné tipy. Já na Vánoce šaty nevytahuju, protože do poslední chvíle všechno chystám. Přeji pěkné vánoční svátky i tobě. Šaty ti moc sluší a taky máme bílý stromeček, vypadá nádherně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja všetko robím sama. Ale vždy ráno si nachystám šaty ktoré budem mať večer a potom tesne pred večerou sa do nich oblečiem :)

      Odstrániť
  4. Šaty si vybrala opravdu nádherné! :-).
    Šťastné a Veselé.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelý príspevok a fotky sú ešte krajšie! Ja sa zajtra vydávam na lov šiat, čiže tento príspevok prišiel veľmi vhod. Prajem, ešte krásne sviatky.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Šaty jsou opravdu krásné a tobě to moc sluší :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veľmi sa mi páči líčenie, hlavne rúž. ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe