UPDATE Opäť v tom ! !

apríla 09, 2020

Pridať popis


Ahojte Glam rodinka.

Takto sa Vám väčšinou prihováram z videí, ktoré nájdete na mojom kanály na youtube (ale to zrejme viete, keďže hore máte odkazy na moje sociálne siete). Dnes sa Vám však prihováram prostredníctvom článku, pretože nejak nemám chuť natáčať a vysvetľovať čo všetko sa stalo a deje v našom živote, zhruba už 2-3 mesiace čo nenatáčam. Nebojte sa k videám sa vrátim ale toto som proste nechcela dávať na youtube ( aspoň momentálne, možno že sa to časom zmení ) a zároveň chcem aby ste vedeli čo sa vlastne deje od januára v našom živote.

Ako prvé začnem asi tým že niekedy v decembri sa mi stala nemilá vec. Keď sa narodil Olik tak som bola nadšená s toho že som mala pravidelnú menšturáciu ( áno zhruba o niečom takom bude tento článok, takže ak si chlap a nezaujíma ťa to tak rýchlo stlač X) no zhruba po roku sa to zmenilo a ja som mala nepravidelnú. Nebolo to však nič hrozné, buď to prišlo o týždeň skôr alebo neskôr a preto som si nelámala hlavu s tým že mi to proste mešká. Lenže keď to prišlo po tom týždni tak som hneď vedela že niečo nie je v poriadku, pretože to bolo silné, intenzívne a bez bolesti. Ale aj tak som si nelámala hlavu s tým že to je takéto. No na druhý deň už to bolo znova intenzívnejšie a tento krát zo mňa niečo vypadlo. Šli sme teda do nemocnice na gynekológiu lebo sa to stalo večer a tam len skrátka doktor povedal že je to cysta alebo odliatok, ale že podľa sona som proste čistá, nie som tehotná a že ak chcem vedieť na 100% či som nepotratila by som tam musela ostať a urobili by mi pár vyšetrení ale že je to vlastne zbytočné keďže som čistá. Tak som to teda tak zobrala že dobre nič sa nedeje. Menštruáciu som mala potom aj v januári ale vo februári už teda nie. Tak som teda išla za svojím gynekológom, ktorý mi teda oznámil že som zhruba od decembra tehotná a teda že som v 2 mesiaci tehotenstva.

Takže TADÁ budeme nás znova o jedného viac. Veľmi sa teším, no zároveň bojím pretože tým čím som si prešla a to čo som zažívala pri Olikovi nebolo vôbec pekné. Nemyslím teraz tehotenstvo ale ten posledný mesiac keď som vlastne pre prietoky a monitor skončila v nemocnici a rodila skôr. Viem že je to šialené mať 5 detí ale ja sama pochádzam z 5 detí a keď to zvládla moja mama, prakticky sama tak si hovorím že to dáme aj my. Ale dnešný článok bude teda pokračovať aj mojím tehotenským denníkom.




Tak a to by bolo všetko k dnešnému článku. O ďalších trímestroch Vás budem informovať časom, samozrejme že na blogu budú aj outfity pretože po minulé tehotenstvá som veľmi outfity neriešila ale tento krát by som sa chcela trochu zamerať na outfity práve počas tohto obdobia.

Majte sa teda krásne a držte sa 


YOUTUBE ]  //  INSTAGRAM ]  //   FACEBOOK ] 

You Might Also Like

9 comments

  1. Moc, moc gratuluji, to je skvělá zpráva! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc gratuluji ke krásné zprávě! Pět dětí, to si vůbec nedokážu představit, ale snad se rychle sehrajete. Držím pěsti, ať probíhá těhotenství bezproblémově, a už se těším na outfity s bříškem. Na té vrchní fotce ti to velmi sluší, úplná esence ženství. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne. Tak už je to lepšie len bruško je už hrozné veľké a každý sa smeje že čakám dvojíčky. Uvidíme no.

      Odstrániť
  3. I'm definitely saving this post to revisit over the coming weeks! Thank you for sharing!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gratulujem :)nech Vam to všetko dobre dopadne

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe