OMLAĎ SVOJU PLEŤ ZA POMOCI SÉRA A VITAMÍNU C

júna 02, 2021

 



Ahojte Glam rodinka. 

Dnes som si pre Vás pripravila beauty článok a konkrétne to bude o sérum s Vit. C a malej recenzii na tento produkt, ktorý som mimochodom dostala v rámci spolupráce od Tinkturacosmetics.sk. Minule som Vám spísala recenziu na tuhý šampón a máslo do sprchy a dnes tu bude teda toto skvelé sérum s Vit. C. 




Začnem teda pekne popriadnu od obalu až po moje postrehy alebo teda čo mi spravil s pleťou. Takže toto sérum s vitamín C prišiel v žltej krabičke, ktorú môžete vidieť na fotkách. Veľmi sa mi páči ten efekt papierových krabičiek, pretože mi to príde ekologické a myslím si naša príroda potrebuje viac takých ekologických veci. A preto si cenním že niekto vyrába kozmetiku a myslí aj na prírodu. Fľaštička v ktorej je sérum je zo skla. Dokonca aj pipetka je sklenená. Naozaj oceňujem tú eko stránku tejto firmy. 




A teraz k séru. Sérum má žltkastú farbu, trochu olejovitú textúru a pri otvorení miernejší pach. Po nanesení rýchlo vsiaklo ale problém je ten že som ho stále cítila na pleti, až pokiaľ som si nedala na to nejaký krém alebo podkladovú bázu či makeup. Ja osobne nemám rada ak cítim niečo na pleti, teda okrem makeupu. Čo som si však všimla bolo to že sa mi pleť úplne rozžiarila, jemne vzpružila a vyzerá mladšie. Navyše ak si nanesiem krém tak sa mi nerobia šúľance na pleti ako pri iných sérach a krémoch. Teda myslím pri ich kombinácii. Navyše mám po sére pleť hladkú a aj keď cítim pocit toho séra tak pri dotyku na pleť to sérum skrátka nie je. 



Zloženie: Aqua, Ascorbic Acid, Glycerin, Citrus Limon Juice, Soluble Collagen, Phenoxyethanol (And) Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate



Zhrnutie: Je to malý zázrak vo fľaštičke. Hoc ho na pleti cítim dokedy niečo nenanesiem ale pleť je po ňom hladšia, pružnejšia a rozžiarená. Určite ho odporúčam všetkým 10.


POUŽÍVALI STE UŽ NIEKEDY SÉRUM? A ČO TAK VIT. C? 




You Might Also Like

19 comments

  1. Nějaké to sérum si čas od času dopřeji, s vitamínem C jsem měla, i když od jiného výrobce. Na jaře trocha osvěžení nikomu neublíží, spíš naopak.
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  2. great post! i will try it someday

    Would you like to follow each other? If the answer is yes, please follow me on my blog & I'll follow you back. thank you.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Díky za tip, moc se mi líbí ten design lahvičky i obalu, na první pohled hned zaujme. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vitamin C je hodně důležitý a pro pleť obzvlášť! Skvělý tip na sérum. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na séra s vitaminem C jsem četla chválu, také bych nějaké ráda vyzkoušela, ale asi od The Ordinary, moc mi od nich vyhovuje kosmetika. Tohle má ale krásné a sympatické balení :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ja zase od The Ordinary nemám skúsenosti :)

      Odstrániť
  6. This serum sounds so good! I'm glad you liked them! Great review!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Yep these vitamins are good !! :))
    Would you like to follow each other?
    fiftyshadesfashion.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Looks like a nice product! I've never tried vitamin c serum before!


    Hope you had a good weekend! It was a quiet one here :)

    Away From The Blue

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Celoskleněný design lahvičky je velké plus. A díváš se u kosmetiky na složení, umíš se v něm orientovat? Protože mě složení vždycky připadá neskutečně matoucí, na druhou stranu je pro mě důležité vědět, co si na pleť dávám.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno viem sa v tom orientovať lebo som sa ho učila 4 roky na strednej :D Ale zase niekedy tápem v tom, ktorá zložka je dobrá pre môj typ pleti a ktorá nie :)

      Odstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe