OBJEM POMOCOU ETI

decembra 20, 2021



 Ahojte Glam rodinka.


Asi tak pred rokom som Vám písala článok, kde som Vám predstavila skvelú kulmu na vlasy značky Remington, no tento krát Vám prinášam recenziu na kulmu od Eti. Dostala som totižto ponuku na spoluprácu zo stránkou Holíme. eu, kde ma zaujala práve táto kulma. Je to hlavne, preto lebo sledujem trendy, a ak ich sledujete aj vy tak určite viete že momentálne sú veľmi trendy vlasy ostrihané do postupky. Ale aby ste mali krásne vlasy a hlavne ten objem a vynikol ten strih tak je potrebná kulma. Preto som si aj ja svojpomocne ostrihala vlasy do postupky, inak toto ste mohli vidieť vo vlogmase, takže ak ma teda nesledujete ešte na youtube tak šup sa tam a dať odber. Ale proste pointa je v tom že mne sa tento strih páči ale navyše sa mi aj hodí, pretože pre moju úzku tvár sa hodí práve takýto strih, kde pomocou kulmu dodáte práve objem. Preto práve táto kulma, skončila u mňa v košíku. 




Táto kulma je sama o sebe proste insta beauty. Kulma má krásnu bielu krabicu, ktorá nie je klasická, že si ju otvoríte z boku ale ďalšia jej časť sa proste posúva. Takže si ďalšiu krabicu, vysuniete a vďaka tomu si krabicu nepotrháte. Na krabici je krásne zobrazení dizajn kulmy, čo sa mne osobne páči, pretože viete aká kulma alebo čo teda môžete nájsť vo vnútri. Po vysunutí ďalšej krabičky, nájdete krásny obal. Nie je to klasický obal ale je to krásny, elegantný obal, v smotanovo bielej farbe. Toto skutočne vyzerá veľmi elegantne a žensky. 



Keď si otvoríte látkový obal, nájdete tam kulmu, ktorá má káble v sačku, a dokonca kábel má aj pekné pásiky, aby držali proste spolu. Kulma sama o sebe má krásny bielo, medený vzhľad, z čiernymi štetinkami. Hlavica je veľká a preto je skvelá práve pre vytvorenie objemného looku. Tlačítka sú striebornej farby, čo krásne dodáva elegantný vzhľad kulme. Máte tam 3 tlačítka, na zimný vzduch, teplý a najteplejší. No navyše hore máte tlačítka, ktoré určujú smer, ktorým hlavica pôjde, čiže buď hore alebo dole, to Vám veľmi uľahčí natáčanie a prácu z kulmou. Dávam to do povedomia, pretože ja som nato prišla uprostred jej testovania, a to dokonca uvidíte aj na videu. Ak neviete ako s ňou pracovať, tak verte že sa to rýchlo naučíte, pretože to nie je také ťažké. 

Čo sa týka toho efektu, tak ja som veľmi spokojná. Pekne mi to vlasy nadvihlo, oživilo strih a dodala mi objem, ktorý potrebujem. Keby som použila penu, tak verím že budem mať ešte väčší objem než na videu ale to vychytám. Zatiaľ som takto spokojná a veľmi sa mi páči takýto objem a styling, ktorý mi vytvorila. 




Moje hodnotenie: Ak hľadáte nejakú kulmu, tak Vám odporúčam určíte túto. Je skvelá, krásna, ľahko sa ovláda a naozaj vytvorí pekný look. 



You Might Also Like

3 comments

  1. Kulma vypadá krásně a umí dokonalé vlny, nějakou novou bych sakra potřebovala, tak třeba přinese Ježíšek. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Andrejko, děkuju za představení kůlmy, ráda jsem nakoukla. Ale hlavně jsem Ti přišla popřát krásné Vánoce, hodně zdraví, štěstí a pohody. Tvoje děti už se určitě těší na Ježíška... Tak si to hezky užijte s celou rodinou. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oh presne takúto kulmu si potrebujem kúpiť. Milujem ako vyzerajú vlasy po jej použití. Zatiaľ fungujem v režime fén a okrúhla kefa, ale je náročné skorigovať obe ruky, hlavne ako to mám robiť aj na druhú stranu hlavy. No je to zložité dlhé a toto by mi celú prácu uľahčilo. ďakujem ti za tip ♥
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe