PREŠÍVANÉ BUNDY SÚ VEĽKÝM HITOM MÓL

decembra 27, 2021




 Ahojte Glam rodinka.

Mnohí z Vás vedia, že milujem trendy. Sledujem ich už pomerne dlho a preto si neviem predstaviť, žeby som aspoň jednu vec z trendov nemala vo svojom šatníku. A preto, keď mi prišiel vocher z bonprixu, hneď som vedela že budem chcieť páperovú prešívanú bundu. 

Páperové bundy sú celkovo na zimu veľmi obľúbené a trendy, pretože sú rôzne štýly, od nadýchaných, od krátkych až po dlhé a od neutrálnych až po farebné. Tieto bundy celkom ovládli módne móla a preto som sa aj ja rozhodla pre jednu z nich. A najviac sa mi zapáčila táto modrá, pretože ako ste mohli postrehnúť tak milujem farby. Tieto bundy veľmi príjemné zahrejú a dodajú vášmu outfitu štýl. 

Bunda s nádychom kože

Kožená prešívaná bunda (či už ide o pravú kožu alebo syntetiku) vzala svet módy útokom. Spravte z nej dominantu vášho outfitu – kombinujte túto bundu s basic kúskami z vášho šatníka. 

Cropped bunda

Táto cropped verzia spraví chladné jesenné dni o niečo štýlovejšími. Pôsobí veľmi sofistikovane a dodá vám športový, ale stále dostatočné ženský nádych. Skombinujte ju s nohavicami s vysokým pásom a dosiahnite luxusný look ako Kendall Jenner.

Cool oversized

Tak teplá a nadýchaná! Áno, presne tak pôsobia oversized bundy. V kombinácii s tričkami s potlačou alebo s logom vašej obľúbenej značky, napríklad Mustang tričká, si dokážete vyčarovať skvelý “street style”.

Metalické tóny

Siahnite po odvážnej metalickej s vysokým golierom a vyrazte do studenej zimnej noci v zlatej alebo striebornej bunde, ktorá rozhodne oživí každý outfit. Ak ste odvážna a máte chuť experimentovať s kombinovaním textúr, vezmite si k nej napríklad kožené nohavice.

Klasický športový vibe

Niekedy nie je na škodu, vrátiť sa k pôvodnému zámeru prešívaných búnd a nosiť ich športovo. Vezmite si k nej jednoducho legíny, džínsy alebo dokonca tepláky. 

Ja som si teda vybrala túto prešívanú krátku bundu, a ako môžete vidieť skombinovala som to s čiernymi skinny jeansami, vysokými čižmami, čiapkou a šálom, ktorý mi pripomína Harry Pottera. Je to veľmi jednoduché a vďaka tej bunde to nevyzerá až tak jednotvárne. 


MÁTE UŽ SVOJU PREŠÍVANÚ BUNDU? AKO ICH KOMBINUJETE?


OOTD: BUNDA: BONPRIX

ČIAPKA, JEANSY: GATE 

ČIŽMY: OBUJTO

ŠÁL: SECOND HAND









You Might Also Like

3 comments

  1. Těmto bundám jsem ještě na chuť nepřišla :) Ale letos jsem si koupila zimní bundu - riflovou a z ní mám fakt radost a teď ji moc ráda nosím :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento střih asi úplně není můj šálek kávy, ale věřím, že je v ní dokonalé teplo a zahřeje. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám prošívanou bundu letos prvně a je v ní mega teplo, nedam na ni dopustit:D

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe