Štýlová kombinácia na jar: Sako, shortky a vysoké čižmy

marca 08, 2024




 Ahojte Glam rodinka. 


Jar je obdobím obnovenia a nových začiatkov, a to platí aj o našich šatníkoch! Ak hľadáte spôsob, ako osviežiť váš outfit na jar, nezabudnite skombinovať sako, shortky a vysoké čižmy. Táto zmes štýlu a pohodlia prináša do vášho vzhľadu osviežujúci dávkovaný trend a eleganciu.



Sako: Všestranný kúsok pre jar

Sako je jedným z najvšestrannejších kúskov v šatníku, a to platí aj pre jar. S jarnými teplotami je ideálnym doplnkom, ktorý poskytuje tenkú vrstvu ochrany pred chladom. Pre jar môžete zvoliť svetlejšie farby a jemné vzory, ktoré budú ladiť s jarnou atmosférou. Sako dodáva vášmu outfitu eleganciu a sofistikovanosť, čo ho robí ideálnym doplnkom k ďalším položkám




Shortky: Pohodlná voľba na jar

Shortky sú ikonickým kúskom oblečenia pre jar. S príchodom teplejších dní môžete vykročiť von v pohodlných a štýlových shortkách. Na jar si vyberte modely vyrobené z ľahkých a vzdušných materiálov, ktoré vám umožnia cítiť sa pohodlne a ľahko. Skúste sa pohrať s rôznymi dĺžkami a strihmi shortiek, aby ste našli ten správny pre váš štýl.




Vysoké čižmy: Trendový doplnok na jar

Vysoké čižmy nie sú len pre zimu! Na jar môžu byť skvelým doplnkom k vašej outfitovej zostave. Vysoké čižmy pridávajú vášmu vzhľadu štýl a eleganciu a zároveň chránia nohy pred nepríjemným počasím. Skúste experimentovať s rôznymi farbami a materiálmi, aby ste našli tie, ktoré najlepšie vyjadrujú váš osobný štýl.



Záver: Jar je časom pre nové trendy

Kombinácia saka, shortiek a vysokých čižiem je skvelým spôsobom, ako vstúpiť do jari s štýlom. Experimentujte s rôznymi farbami, strihmi a textúrami, aby ste vytvorili jedinečný a osobný outfit. Dôležité je, aby ste sa cítili pohodlne a sebavedomo vo svojom outfite. Takže choďte do toho, buďte kreatívni a predstavte svetu váš štýl na jar!


Aké sú vaše obľúbené kombinácie na jar? Dajte nám vedieť v komentároch nižšie!

OOTD: SAKO, ČIŽMY: BONPRIX

KABELKA: SHEIN

SHORTKY, PULOVER: SECOND HAND



You Might Also Like

1 comments

  1. Skvěle promyšlený jarní outfit, moc ti to sluší! Nad osvěžením šatníku teď uvažuji, bude jaro a je na čase pár kousků obměnit. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe