Trendy RIFLE : MUST HAVE DNEŠNEJ DOBY

mája 22, 2018



Žijeme v dobe kde sú must havom rifle. Tento kúsok si obľúbili ženy po celom svete a je jedno aký štýl uznávajú. Určite ho nájdete v šatníku romantičky, rebelky, športovkine aj nejakej náročnej módnej ikony. Proste každá z nás za tie roky vie zakombinovať tento nenáročný kúsok do svojho outfitu.
Musíme si však priznať že ženy v minulosti takéto štastie nemali. Museli chodiť v mohutných sukniach vyztuženými drôtmi, korzetoch a šatách, ktoré boli často krát skôr na ťarchu než na krásu. Áno pre dobu minulú sa to hodilo no žijeme v dobe kde ženy majú deti, chodia do práce, chcú sa zabaviť a hlavne chcú byť štýlové. Preto som nesmierne rada že niekto navrhol dámske rifle a spravil s neho ešte must havom, pretože si neviem seba predstaviť že naháňam 4 špuntov na ihrisku v šatách alebo veľkej sukni.
Ženy v dnešnej dobe míňajú peniaze za 100 riflí pretože nevedia, ktoré sa hodia ich postave. Často krát míňame zbytočne veľa peňazí a stačí si len uvedomiť akú postavu máme a ktorý typ riflí sú tie pravé pre nás a hlavne ak už to všetko viete tak nato aby ste ušetrili stačí málo a to je investovať do poriadných riflí. Hoc niekedy sa tá cena vyšplhá na stá tisíce ale takéto rifle Vám vydržia aj roky a vždy sa predsa dajú vďaka mnohým DIY dajú prerobiť na kúsok ktorý momentálne frčí.  Tak napríklad za dámske rifle Pepe jeans zaplatíte len od 50€ do 100€, ok nie je to malá položka ale predsa stále ich vzhľad viete zmeniť, takže aj po niekoľkých rokoch si ich viete prispôsobiť a tým že sú kvalitné si myslím že tá investícia stojí zato. Alebo dámske rifle Levis sú momentálne trendy a stoja od 40€ do 100€.
Niekedy je lepšie investovať do drahšieho kúsku než dať 10 € 20€ za rifle ktoré raz vyperiete a pri najväčšom šťastí sa vám nezrazia, poprípade neošúchajú, nepustia farbu alebo neroztrhajú hneď pri prvom praní. Aby ste sa však nestratili v tomto módnom svete, pripravila som si pre Vás dve outfity kde som vybrala dámske rifle od Pepe jeans a dve outfity s dámskymi rifľami Levis.

Pridať popis

Rifle sú naozaj taký kúsok, ktorý Vám proste nesmie chýbať v šatníku. Ľahko ich skombinujete, sú vhodné na všetky príležitosti a niekedy sa v nich cítime lepšie než v šatách.

Máte aj vy rifle v šatníku? Ako ich kombinujete? Ste skôr typ ktorý miluje rifle alebo ste skôr milovníčka sukni?

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe