AKO SA OBLIECŤ AK STE TYP POSTAVY HRUŠKY?

júna 02, 2018



V predchádzajúcom videu sme si povedali ako zistíte aký typ postavy máte a aké typy vlastne existujú. Dúfam že ste prišli nato aký typ teda ste a dnes si teda preberieme ako sa obliecť ak ste teda typ hrušky. Ale na začiatok si zopakujeme teda ako viete že ste hrušitička.
Ak ste teda hruška tak ste buď tie ktorým sa ukladá tuk na zadku a vpredu ste ploché čiže prakticky vytvárate siluetu presýpacích hodín, čo môžete vidieť u Kim Kardashianovej. Alebo ste potom typ hrušky u ktorej sa ten tuk ukladá na stehná a silueta z predu je nepravidelná. U nás sa vyskytuje skôr táto verzia a pri tejto verzii je už ťažšie vybrať si správne to oblečenie.

A takým základným pravidlom pri hruške ale nie len pri nej ale skártka pri všetkých typoch je, nezvýrazňuj čo máš veľké, podtrhni čo máš pekné a zväčší čo máš malé. Takže to znamená že nezvýrazňuj boky a zadok, zvýrazní pás, a snaž sa zväčšiť prsia. No a teraz ideme teda na to oblečenie.

Ale nebudem Vám predsa prezrádzať všetko. Radšej sa pohodlne usaďte a pozrite si video, kde sa dozviete všetko do podrobných detailov.


You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe