FUR COAT AND LEATHER TROUSERS

januára 09, 2020



Milujem zvieratká ale aj kožuchy a preto som rada že dnes už je tu alternatíva umelých kožušín. Tento svoj kožuštek som popravde zdedila po babkinej sestre, ktorá žila v Amerike a poslala tento kožuch neskôr babke no a potom som si ho vzala ja, ako pamiatku na obe výnimočné ženy. 

Pre mňa sú kožušiny znakom elegancie ale luxusu, aj keď v dnešnej dobe už to nie je vecou peňazí ale skôr o tom kto sa ako v tom cíti, pretože poznám ľudí ktorý proste kožušiny nemusia a v živote by si ju neobliekli. Ja ich milujem lebo pri teplotách, ktoré sú u nás momentálne ma poriadne zahreje. 

Vždy som kožušiny pripisovala naozaj k šatám a sukniam, proste k tomu elegantnému štýlu ale ono sa to nejak časom zmenilo a kožušiny sa dnes kombinujú aj k pohodlnému štýlu a každodennému outfitu. Preto som si ich zamilovala ešte viac a na fotkách môžete vidieť práve jednoduchý zimný outfit kde hraje hlavnú úlohu kožuch a trendové čižmy na šnurovanie. Lenže všetci viete že som taká malá rebelka a preto som doplnila teda outfit o kožené nohavice, biely sveter ktorý je pánsky a musím sa priznať že som zistila že brat ma rovnaký ( nerobím si srandu) a o koženú kabelku s hadím vzorom. 

Vonku mi bolo naozaj teplučko a preto si ho môžete brať ako inšpiráciu. 


I love animals but also fur and therefore I am glad that today there is an alternative artificial fur. I actually inherited my fur coat from my grandma's sister who lived in America and sent this fur coat to my grandma later, and then I took it as a memory of both exceptional women.

For me, fur is a sign of elegance but luxury, although nowadays it is no longer a matter of money but rather of who feels like it because I know people who simply do not need fur and would not wear it in life. I love them because at the temperatures that are with us right now warms me up.

I have always attributed fur to clothes and skirts, just to the elegant style, but it has changed over time, and fur today also combines with a comfortable style and everyday outfit. Thats why I loved them even more and the photos you can see just a simple winter outfit where the main role plays fur and trendy boots for lacing. But you all know that I am such a small rebel and therefore I added outfit of leather pants, white sweater that is men and I must admit that I found my brother the same (Im not kidding) and a leather handbag with snake pattern.



MÁTE RADI KOŽUŠINY ? A KOŽENÉ NOHAVICE V ZIME?

DO YOU LIKE FURS? AND LEATHER PANTS IN WINTER?

Ak sa Vám páči môj blog a radi ho čítate tak sa pridajte aj k našej Glam rodinke na youtube, veľmi rada Vás tam uvítam. Nájdete tam videá nie len zo sféry módy ale aj života. Tak isto ma môžete sledovať na instagrame kde som aktívnejšia a od nového roka pre Vás chystám novinky, live vysielania a videá aby sme sa navzájom viac spoznali. 

If you like my blog and would like to read it so please also add to our Glam family on YouTube, very happy to welcome you there. You can find videos there not only from the realm of fashion but also life. So you can follow me on Instagram where I am more active and from the new Year I am going to news, live streams and videos to get to know each other.



OOTD: COAT: GRANY´S 
TROUSERS, SWEATER: SECOND HAND
HATS, SUNGLASSES, BAG: GATE
BOOTS: DEICHMANN 







You Might Also Like

21 comments

  1. Kožené kalhoty jsem ještě na sobě nikdy neměla, ale hrozně se mi to líbí. Vůbec si nedokážu představit, jak v tom je. Jestli v nich není přes chladnější období zima. Jinak kožešiny mám taky ráda a je opravdu super, že jsou umělé napodobeniny, protože i ty vypadají moc hezky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď si dáš silonky alebo punčochy pod nohavice tak ti bude teplo.

      Odstrániť
  2. Skvělá kombinace! Moc se mi ale líbí, když někdo podědí kožich a dále jej nosí. Byla by škoda, kdyby tak kvalitní nadčasový kousek ležel na dně skříně. Nový bych si z etických důvodů nekoupila, ale takto z druhé ruky je to super. :)

    Jak se kožené kalhoty čistí? To snad musí do čistírny, ne? O kalhotách neuvažuji (přidávají kila :D), ale párkrát jsem měla v ruce koženou sukni a nakonec ji kvůli údržbě nikdy nekoupila...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No moja mamka a jej súrodenci chceli po babkinej smrti ten kožuch spalit tak som si ho nechala. A predtým ho nosila ešte jej sestra. A áno kožené nohavice sa čistia v čistiarní alebo môžeš vybrať doma v práčke na 40°C.

      Odstrániť
  3. Ja v šatníku žiaden kožuch nemám a zatiaľ mi ani veľmi nechýba; no tebe veľmi pristane! A v kombinácii s koženými nohavicami vyzerá vážne skvelo ❤

    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD "HOW TO STAY ORGANIZED"

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelý look. Ten kožuch by som ti hneď zobrala. Ale tie kožené gate sú pre mňa stále veľká dilema. Je to cool a dodáva to svetrom viac edgy vibe, ale úprimne tu v BA tak vyzerá každá a hoci sa mi to páči, neviem či do toho chcem ísť.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvělý outfit, do téhle zimy ideální! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je vidět, že některé kousky jsou prostě nadčasové! Já sama kožešiny nemusím nebo jsem si k nim nenašla cestu. Kožené mám ráda spíš bundičky na jaro a podzim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. wow! looks so cool! i love this style!
    luxhairshopcom men wig Valentine's Day
    thank you for your share

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Looks like such a cosy outfit and I love the pic at the end with the snow, too cute! :)

    Hope you are having a great weekend! We went to a theme park today, it was so much fun :)

    Away From Blue

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já bych si teda pravý kožich nikdy nekoupila :) Ale umělé mi nevadí a na bundách je mám ráda :) Outfit je moc povedený, moc Ti sluší.

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásný look, moc ti to v něm sluší! :) Mně osobně se docela líbí, záleží v jaké kombinaci, ale sama jsem, alespoň z toho, co si pamatuji, žádnou nenosila :D Super fotky!
    Lola-J.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe