AKO SI ZVOLIŤ SPRÁVNE OBLEČENIE NA CVIČENIE?

apríla 14, 2020

Ahojte Glam rodinka.

V dnešnom článku by som Vám chcela predstaviť krásne oblečenie na cvičenie. Keďže mnoho ľudí si robí srandu že po karanténe budeme my ženy buď tehotné alebo tak budeme len vyzerať, tak som sa teda rozhodla že Vám spíšem článok o športovom oblečení. Ak sa pýtate prečo športové oblečenie tak je to s toho dôvodu lebo aj keď sú fitness centrá zatvorené, vy môžete cvičiť doma.

Ak neviete ako začať je veľa videí ako cvičiť doma ale nezabudnite na stravu a super pohodlné oblečenie. Aké by malo byť teda oblečenie na cvičenie a wholesale clothing ?



1. MATERIÁL: 

Niektoré oblečenia na cvičenia sú z materiálov ktoré pot absorbujú a niektoré zase také ktoré ten pot odvádzajú.  Kvalitná syntetika je najlepším riešením práve v tomto prípade, pretože bavlna ja práve materiál ktorý pot absorbuje ale neodparí sa tak rýchlo. Zatiaľ čo syntetika je materiál ktorý hot pot neabsorbuje ale rýchlo sa zato odparuje.

2. STRIH: 

Pri niektorých cvičeniach je dobre mať voľnejšie strihy zatiaľ čo pri bicykli a behu je lepšie mať upnutý strih aby sa Vám nohavice nezamotali do pásu či pedálov.  Zvoľte si teda legíny, tričko a mikinu.

3. OBUV:

Najvhodnejšia obuv do posilovne je taká ktorá je uzavretá a má bielu podrážku. Nie je však obuv ako obuv. Vyberajte si športovú obuv ale dávajte pozor aby nebola príliš tvrdá. Vždy je lepšie mäkšia aby sa Vám po hodine neurobili otlaky alebo pľuzgiere. Podrážka má byť však pevnejšia, hlavne vtedy ak chodíte behať von.



V letné dni by ste mali mať menej oblečenia na seba, preto je vhodná športová podprsenka a mnoho trénerov odporúča aj tenšie mikiny a to práve preto aby ste sa viac zapotili a tak stratili viac cm tuku. A v zime si vyberajte hrubšie materiály a to práve s toho dôvodu aby ste sa viac zahriali a viac spotili.

A otázka na záver: wholesale clothing  ? No predsa https://www.anemoye.com/ nájdete tam naozaj krásne a kvalitné oblečenie na cvičenie práve vhodné na cvičenie doma.

CVIČÍTE DOMA ALEBO ČAKÁTE NA FITKA?  

majte krásny deň


#spolupráca



You Might Also Like

15 comments

  1. Takový článek je přímo pro mě! Chci si nějaké oblečení koupit a aspoň mám díky tobě informace o tom, co a jak vybrat. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada že Ti to pomohlo :) Budem rada ak mi potom napíšeš na Instagram aké si si vybrala :)

      Odstrániť
  2. Zjistila jsem, že žádné pořádné oblečení na cvičení nemám. Budu se muset po něčem podívat! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bez sportovní podprsenky ani ránu! Moje nejlepší kamarádky :D Jinak mám ráda tříčtvrtáky, materiál musí být hlavně příjemný a nesmí se propotit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež objavilo čaro športovej podprsenky a je super :)

      Odstrániť
  5. Přiznám se, že oblečení na městské cvičení moc neřeším, musí být hlavně pohodlné. Pouze u podprsenky si dávám více záležet s výběrem. Většina hned po hodině putuje na praní, takže funkčnost moc neocením. Doma cvičím v čemkoliv, často jen ve spodním prádle. :) Kde se naopak nebojím investovat, je oblečení na outdoor. Po pár dnech v horách člověk kvalitu ocení - funkční spodní vrstva z merina, nepromokavý a větruvzdorný vršek, odlehčený batoh s větranými zády... Jenže to už je jiný příběh. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ešte nebola nikdy na horách. Ako na hradoch a tak tu u nás na kopčekoch áno ale nie na horách. Na hory je to o niečom inom. Ale super si to napísala.

      Odstrániť
  6. U druhé věty jsem se upřímně zasmála. :D Krásný článek :) ✨

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada že sa aspoň niekto zasmial a ďakujem za komentár.

      Odstrániť
  7. LOL, I've definitely been snacking more than I should during quarantine! I will admit, I feel more motivated to work out if I'm wearing cute work out clothes lol!

    Des | https://www.itsbetterinheels.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Inak nech povie kto chce čo chce. Mať športové oblečenie vyhradené na cvičenie, má svoje pozitíva aj po psychickej stránke. Aj na sebe som si všimla, že ak som si vyhradila oblečenie na cvičenie (legíny, podprda a mikina) tak sa mi aj mozog tak nastavil, že: "Okej, teraz idem cvičiť." :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teda keď som si také oblečenie obliekla. (Dnes píšem jak človek jaskynný :-D ) A už ma iné veci nerozptýlili tak ľahko.

      Odstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe