AKO SA PODOBAŤ NA FRANCÚZSKY VĎAKA ŠATÁM?

júna 23, 2020



 
Keď náš tatik začal pracovať vo Francúzsku veľmi som sa potešila. Nie tomu že bude od nás ale tomu, že moja fantázia pracovala už na plné obrátky a ja som si predstavovala seba a chalanov ako za ním pôjdeme aspoň na týždeň. Budem sa prechádzať po Paríži, navštívim značkové obchody, odfotim sa pri Eiffelovej veži, na fotím pár outfitov a nechám sa inšpirovať Francúzkami. 

Lenže vďaka Corone sa to všetko nejak, ani nie že zrútilo ale proste sa to oddialilo, pretože ja stále verím že sa jedného dňa tam dostanem. Budem musieť na tom veľa pracovať ale ja sa proste nevzdám, pretože práve štýl Parížanok a samotných Francúziek je pre mňa niečo ako nebo na zemi. Milujem ich štýl, eleganciu, gráciu, jemnosť ale aj ich sexappeal ktorý majú v sebe. 

No a keď sme pri tej jemnosti tak Vám teda dnes prinášam outfit ktorý vďaka šatám s kvetov-ou podlačov vyzerajú dievčenský a vďaka dlhým čižmám celý outfit vypúšťa do sveta odkaz že som žena. Keď som sa však pozrela do zrkadla niečo mi tam chýbalo. A pri spomienke na môj sen na Paríž som si proste povedala že to doplním baretkou a nezvyčajne tvarovanou kabelkou. Myslím si že všetko sa tak ku sebe nejak hodí a vytvára to dojem pravej Francúzky aj keď som na východe slovenska. 

Dúfam že sa Vám takýto outfit páči a dole mi môžete napísať či by ste sa aj vy takto obliekali, čo by ste doplnili alebo čo zase zmenili. 

Majte sa teda krásne. 

vaša A.

OOTD: ŠATY: MANZARA.SK
TOPÁNKY, KABELKA: GATE
BARETKA: ANGLICKO








You Might Also Like

24 comments

  1. Držím palce, aby ses tam někdy podívala. Paříž i celá Francie je nádherná. Myslím, že tahle corona překazila plány hodně lidem. Outfit je krásný, jako vždy. Moc ti to sluší.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne. Aj ja tomu verím :) Som rada že sa ti outfit páči :)

      Odstrániť
  2. Ten baret a šaty Ti neskutečně sednou! :) Já byla v Paříži, když jsem byla malá (10 let), ale to jsem z toho ještě takovej rozum neměla, takže doufám, že se tam ještě někdy podívám :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nikdy jsem ve Francii nebyla. Měla jsem jet letos, ale bohužel vzhledem k situaci to padlo :( A ty šaty a ten baret ti neskutečně sluší :)

    Gabux | Poslední článek

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne. No aj my sme chceli ísť tento rok a tiež sa to zrušilo.

      Odstrániť
  4. Jeee, já mam stejnou kabelku, ale v červený barvě. Nejkrásnější kufříček na světě 🙏. A ty tvoje šaty? Boží. Musím říct, že tyhle šaty bych v obchodě určitě okoukla. Jsem spíš na uplý šaty, ale tyhle jsou tak elegantní a vílí, že je možné, že bych jim neodolala. Ty jemný barvy a celkově styl šatů se mi extrémně líbí.

    Verča ze Ztracena v Praze | KDYŽ SI ZAMILUJETE KABELKU A DŽÍNY... | OOTD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem. Ja som si šaty zamilovala ešte skôr než som otehotnela a dlho mi viseli v šatníku a teraz som si povedala že ich konečne využijem :) Videla som asi u teba ten kufrík ale ja mám svoj už vyše roka doma len ležal na skrini lebo som mala premyslení iný outfit k nemu ale ostala som tehotná tak ho využívam pri iných outfitoch :D

      Odstrániť
  5. Veruže, taká baterka hneď oživí a premení celý outfit! Šaty sú neskutočne pekné ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne. No ono na stránke sú tiež na taký francúzsky štýl dané.

      Odstrániť
  6. Och, do Francúzska by som sa hneď išla pozrieť. Hádam sa dá svet opäť dokopy a bude to možné. AKo hovorí Igor #spolutozvládneme :DD
    Ale tvoj outfit je krásny ako vždy! Veľmi sa mi páči, keď sa o seba ženy v tehotenstve starajú, je mi to moc sympatické a verím, že aj ja na tom raz tak budem
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď som čakala 4 pred tým tak som chodila doslovne jak bezďák ale teraz neviem, proste si to užívam. Viac sa starám o seba, obliekam inak a tak. Cítim sa hoc horšie než pri nich ale zase lepšie sa cítim v šatách a takom ženskejšom štýle. A ďakujem za kompliment :)

      Odstrániť
  7. Moc hezký a elegantní outfit, sekne ti to! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Outfit je nádherný! Nikdy som sa viac nezaujímala o štýl francúziek, keďže uprednostňujem skôr retro štýl, ale milujem všetky veci čo sa týkajú šiat, šatiek do vlasov alebo kdekoľvek, pekných sandál a podobne. ♥

    Maj krásny deň! ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oh tak to aj ja :) Ja som maniak na topánky, kabelky a klobúky :) Ďakujem za kompliment.

      Odstrániť
  9. Nádherný outfit. Ty šatičky jsou dokonalé a Tobě moc sluší! 😊 Do Paříže chci už pár let, je to můj sen 😍

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak toto sa ti vydarilo, skvelý outfit! :) Ja som v Paríži ešte nikdy nebola, ale určite by som sa tam raz chcela pozrieť :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ty jsi ale krásná maminka! Šaty ti moc sluší a celý model je velmi šmrncovní a ženský. Máš Paříž i doma! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. wow paradni outfit, libi se mi ty satky a v kombinaci s kabelkou vypadaji uzasne. slusi ti to!

    Melissa Hartford
    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe