TEHOTENSKÁ MÓDA

júla 29, 2020




Pred pár dňami Lucka Palatová na instagrame začala tému tehotenská móda a tak som sa začala aj ja zamýšľať nad tým ako som chodila oblečená keď som čakala Lukaška, Miška, Samka a Olivera. Uvedomila som si že pri troch synoch mi bolo prakticky jedno čo mám oblečené lebo som sa necítila komfortne. Do tehotenstva som bola chudučká ako palička a zrazu som chodila z bruškom. Lenže pri Olikovi som si už uvedomila že to že mám brucho má nejaký dôvod. Rástol vo mne nový život a to že mám väčšie bruško a pár kíl navyše je pekné. 

Konečne som nabrala ženské krivky ktoré som mohla ukázať. Nebola som konečne tá kostra alebo panák do vetra. Začala som mať rada tie tukové vankúšiky na sebe, hlavne tie na hrudi. Ale módu ako takú pre tehotné som začala poriadne vnímať a študovať až teraz. Začala som rada nosiť šaty, sukne a výstrihy. To že ste tehotná neznamená že sa nemôžete obliecť príťažlivo. Nemusíte nosiť len nohavice, trička o pár veľkosti väčšie a balerinky či mokasíny. 

Keď som zistila že som tehotná tak bolo ešte chladno ale na pintereste som si našla pekné inšpirácie a tak som ich zopár prevzala. Našla som si inšpirácie kde sú prevažne sukne, šaty, výstrihy a to všetko čo sa mi páči môžete vidieť aj teraz pri mojich outfitoch. Zamilovala som sa do dlhých sukni a keď som videla túto dlhokánsku sukňu z gombíkmi tak som si ju vzala a to zistenie že stojí 0,30€ ma celkom dostalo. Potom som už len premýšľala že s čím to doplím a keď mi mamka ukázala túto blúzku, ktorá jej stála v šatníku ta som si ju hneď privlastnila. Lenže v tej obyčajnej verzií sa mi veľmi nepáčila, teda páčila ak by som ju kombinovala s nohavicami s vysokým pásom. Ale k tejto sukni som si nechala rozopnuté 4 gombíky ktoré som si zaviazala a prvé dve gombíky nechala rozopnuté, vďaka čomu sa pekne ukázal aj dekolt. Doplnila som to topánočkami z Bonprixu, ktoré som dostala zase v rámci spolupráce a ktoré som tiež už chcela nejaký ten rok. A aby všetko bolo tip top tak som to doplnila touto štýlovou bambusovou kabelkou ktorú som tiež chcela už cez rok a nejak sa ten vesmír znova postaral že sa dostala ku mne.  Takže toto je celý môj outfit a cítim sa v ňom skvelo, žensky a príťažlivo. 

Preto aj vy milé dámy ak ste tehotné tak to využite naplno. Noste výstrihy, sukne, šaty a buďte pyšné na svoje kilá navyše. Práve v tej dobe je super že sa nemusíte obhajovať prečo máte kilá navyše, celulitídu a podobne. Užívajte si toto krásne obdobie a využívajte ten bujný dekolt a plné krivky. Ak neplánujete plastiku tak práve teraz je ten správny čas užívať si módu. 

AKO TO VIDÍTE VY? MÔŽE TEHOTNÁ ŽENA VYZERAŤ SEXY, PRÍŤAŽLIVO ? A ČO VÝSTRIH POČAS TEHOTENSTVA?



OOTD: KOŠEĽA: MAMINA SKRIŇA
SUKŇA, ŠATKA: SECOND HAND 
TOPÁNKY: BONPRIX
KABELKA: BAZOŠ
OKULIARE, NÁRAMKY: GATE









You Might Also Like

10 comments

  1. Tento outfit je vážne krásny! Moc sa ti podaril a tá kabelka je dokonalá!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne ❤️ mne sa tiež veľmi páči kabelka 🙂

      Odstrániť
  2. Ta mamky košile fakt vypadá úžasně :) Celkově tento outfit Ti fakt padne a moc se mi líbí. Akorát jsem teda pořád nepřišla na chuť stylu těchto kabelek :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa veľmi páčia tieto kabelky. Tiež som ich nemala rada ale asi pred rokom sa mi zapáčili. A ďakujem za kompliment :)

      Odstrániť
  3. Jémine, vyzeráš super! V tomto outfite akože klobúk dole ♥ SKutočne pekné kúsky si dokopy skombinovala ❤

    Blog de la Licorne * Instagram

    OdpovedaťOdstrániť
  4. moc pekny outfit, libi se mi ta kombinace halenky se sukni, skvele sladene barvy ♥ a navic je to prijemny outfit ve kterem se urcite citis dobre. :)

    Melissa Hartford
    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe