AKO ZARADIŤ DO ŠATNÍKA FARBY?

septembra 06, 2021

 



Ahojte Glam rodinka.


Mohli ste si všimnúť že som sa nejak nechala unášať farbami. Spočiatku som bola možno tak trochu ako vy, kde základné farby môjho šatníka boli biela, sivá, čierna alebo nude. Keď som si však pozerala tie krásne outfity, plné farieb na pintereste tak som sa zamyslela prečo sa mi tak tie farby páčia ale sama ich nemám a nenosím. Potom som si povedala že je to preto lebo by som si nevedela radi s farbami. Nevedela by som ako ich správne skombinovať. Ale keď ma tie farebné outfity lákali čím ďalej tým viac tak som si skrátka povedala že začnem postupne. No a ako môžete vidieť tak mám vo svojom šatníku tých farieb už celkom dosť. Ale ako som zaradila farby do šatníka a prišla nato ako ich kombinovať Vám prezradím nižšie.

Ako prvé som začala naozaj veľmi z ľahka. Kúpila som si pár farebných doplnkov, ktoré sa veľmi ľahko skombinovali s hoc akým outfitom a dokonca vďaka ním som zvýraznila svoje prednosti. Tak napr ak máte väčšie prsia tak si kúpte farebný náhrdelník. Ak máte krásne boky tak zase hodinku či náramok, no a náušnice ak tvár či oči. Takto si postupne začnete sa sebe všímať čo je krásne ( aj keď verím že všetko) a budete sa snažiť to ešte viac zvýrazniť a upútať nato pozornosť.

Potom som si začala kupovať farebné svetre, pretože práve bola jeseň a začala som teda žltým, zeleným, oranžovým a červeným. Také tie tipické farby na jeseň. Svetre sa ľahko skombinovali s čiernymi či modrými rifľami a dokonca keď som netrafila strih nohavíc tak som mala výhodu v tom že som tie svetre navrstvila alebo práva vďaka ním odklonila pozornosť ľudí od zlých nohavíc. To isté môžete spraviť s tričkom alebo rolákom ak je práve iné ročné obdobie a je teplejšie. Ale myslím si že práve na jeseň Vás začnú baviť farby a máte prakticky celú zimu a jar nato objavovať farby a ich kombinácie. 

No a nakoniec tu máme nohavice. Spočiatku som opäť nohavice kombinovala s tričkami ktoré boli neutrálnych farieb alebo boli biele či čierne. A keď som chcela skombinovať nejaké farby spolu tak som si vyhľadala paletky farieb na pintereste a podľa toho som kombinovala. Občas som sa riadila aj mojím článkom AKO KOMBINOVAŤ FARBY alebo som si zadala nejaké slovo s farbou do pinterestu a vyhodilo mi to pekné inšpirácie. 

To je všetko čo som Vám chcela napísať, aby ste sa aj vy nebáli farieb a objavili ich krásu. 

Ak Vás môžem poprosiť tak ma sledujte na mojom INSTAGRAME, YOUTUBE A TIK TOK

Ďakujem 


NOSÍTE FARBY? VIETE AKO ICH KOMBINOVAŤ? AKO STE ICH ZARADILI DO ŠATNÍKA ? 


OOTD: HAT: ALIEXPRESS
TOP: BONPRIX
TROUSERS: SECONDHAND
SHOES: GATE
BAG: EOBUV












You Might Also Like

10 comments

  1. Tedy, tyhle barvy ti opravdu velmi sluší!
    Já mám rozhodně ráda barvy, i když dá někdy práci je hezky zkombinovat, výsledek obvykle stojí za to!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tobě to zase sluší! Já teda oranžovou barvu moc ráda nemám, a myslím si, že mi ani nesluší. Ale tobě sluší snad všechno! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám jednovajecne dvojce. Když jsme byly malé, byly jsme k nerozeznání. Proto pomáhaly právě barvy. Oblečení jsme měly stejné, jen v jiné barvě. Moje barva byla červená, Hanci modrá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S barvami mám sama problém, u mě vede černá a béžová. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem stejná jako ty... Nebo jako jsi bývala. Na barvy taky moc nejsem :D Mám radši takové tlumené barvy, které se dají navzájem se vším kombinovat :) Ale outfit ti moc sedne!

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc ti to sluší, já mám radši tlumené odstíny, klidně v různých barvách, ale křiklavé mi nesedí :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Když jsem byla mladší a nějak jsem ještě moc neřešila, co nosit, tak jsem občas měla nějakou výraznou barvu, ale nikdy jsem se v tom necítila, tak dávám stále přednost takovým těm neutrálním :D. Ale tobě to moc sluší teda :O.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Za mě je to opravdu odvážná kombinace, sama bych asi neměla kuráž tyto kousky vynést. Na druhou stranu citím v tom závan inspirace a zkusím trošku přehodnotit svůj šatník.
    Přece jen jak přichází zima vidím víc a víc lidí celé v černém, což mi přijde tak trošku škoda a já mám barvy opravdu mco ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe