V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA

marca 27, 2022

 


Ahojte Glam rodinka.


Ako sa hovorí tak v jednoduchosti je krása. A tí, ktorí ma sledujete dlhšie tak viete že ja milujem extravaganciu, ale niekedy je potrebný jednoduchý outfit. Navyše ak máte základné kúsky v šatníku, tak jednoduchý outfit si zostavíte veľmi ľahko. Ak neviete, ktoré kúsky sú základom šatníka, tak ich nájdete práve TUNA, pretože som pre Vás zostavila zoznam. 

Nič menej, dnešný outfit je veľmi jednoduchý ale pritom zaujímavý, výrazný, elegatný ale aj ženský. Keď som ho vytvárala tak som rozmýšľala či nechať rozpustené vlasy alebo dať do drdolu, ale vyhral drdol. Teraz však k outfitu. Jedno milé dievča mi darovalo tento krásny kabát, ktorý ja mám už v hnedej ale priznám sa že tento v rúžovej sa mi páči viac. Je taký jarný, farebný a pôsobí na mňa štýlom že čoskoro bude leto a preto je potreba trochu viac farieb. Takže tento kabátik, som si skombinovala z bielym rolákom, bielymi nohavicami, ktoré mimochodom pri deťoch dlho biele neostali. K tomu som zvolila krásne sandálky na opätku v nude farbe. A vrchol celého outfitu tvorí krásna kabelka z e-shopu Bella kabelky. Túto kabelku som si vybrala v rámci spolupráce a priznám sa že som mala pôvodne v hlave iný outfit s ňou, ktorý samozrejme ešte uvidíte ale čakám na topánky, a preto som zvolila túto jednoduchšiu alternatívu. Vôbec mi to však nevadí, pretože úplne sedí k tomuto outfitu. Navyše je z veľmi kvalitného materiálu a čo má asi najväčšiu plus, je to že je obojstranná. Ako môžete vidieť na outfite tak je sfotená z jednej strany, ale pri druhom outfite ju nafotím z druhej strany. Je veľmi dobre spracovaná, ramienko je akurát hrubé a okrem zapínania na magnet má v sebe aj zipsy. Takže ak sa Vám rozopne magnet ( čo sa mi ešte nestalo), máte istotu že Vám z nej nič nevypadne. 

Berte tento outfit ako inšpiráciu pre dámy, ktoré majú radi jednoduché outfity, ktoré sa hodia ku všetkým príležitostiam. Ja osobne si viem predstaviť žeby som takto išla do práce, na párty, oslavu, rande, večeru a event. Skutnočne s týmto outfitom nepokazíte nič. 


MÁTE RADI JEDNODUCHŠIE OUTFITY? ČO HOVORÍTE NA KABELKU


OOTD: KABÁT: DRUHÁ RUKA

ROLÁK,NOHAVICE: SECOND HAND

KABELKA: BELLAKABELKY

TOPÁNKY: BONPRIX









You Might Also Like

4 comments

  1. Ten růžový kabátek nemá chybu! Na jaro jako stvořený a moc ti sluší! :) Skvěle zvolený outfit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jednoduchá a přitom velmi povedená kombinace. S drdolem elegantní i do práce, s rozpuštěnými vlasy na rande nebo večerní schůzku. Akorát v těch sandálcích bych zmrzla! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Také mám ráda jednoduchost. Přece se říká, že v jednoduchosti je krása :) moc ti to sluší! Nejvíce se mi líbí kabelka a kabátek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já miluji jednoduché outfity :). Moc ti to sluší a ten kabátek je opravdu krásný :).

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe