AKO NOSIŤ VOLÁNIKY ?

júna 16, 2022




 Ahojte Glam rodinka.


Ak sledujete aspoň trochu trendy, tak ste si určite všimli že minulého roku boli volániky veľkým hitom. Ja osobne som si nestihla nič také zaobstarať, pretože v sekáčoch nič také nebolo, až na tento rok. Tohto roku sa na mňa teda usmialo šťastie a našla som si tento krásny top. Lenže pri študovaní trendov som zistila že volániky nie su pre všetkých. Alebo teda skôr záleží od toho kde tie volániky sú. No a teraz Vám to ozrejmím. 

VOLÁNIKY NA RAMENÁCH

Ak máte top a volániky sú na ramenách ako mám ja na fotke, tak si ho môžete dovoliť len vtedy ak nemáte väčšie ramená. Tzv chlapčenský typ postavy by sa mal takýmto topom vyhnúť, pretože vďaka volánikom úputate pozornosť na väčšie ramená no menšie prsia. Ak však chcete nosiť tieto volániky, tak si pre spodnú časť vyberte široké nohavice, A-čkové sukne alebo aj široké šortky. 

VOLÁNIKY NA HRUDI 

Takéto volániky sú vhodné pre ženy, ktoré majú väčšie prsia. Pekne to upúta pozornosť na prsia a odpúta pozornosť od tváre, rúk alebo bruška. Ak však nemáte väčšie prsia a aj tak chcete nosiť volániky tak si vyberte menšie volániky, tak aby volániky pokračovali aj na ruky, niečo ako mám ja na fotke. 

VOLÁNIKY NA PÁSE

Ak máte väčšie bruško, tak si rozhodne nekupujte plavky, sukne alebo kraťasy s takýmito volánmi. Práve vďaka volánom, by ste zbytočne ľudí upozornili nato že vaše bruško nie je štíhle, alebo že má strije. Pri tomto Vám poradím jednu vec. Ak máte väčšie bruško a kúpila ste si plavky z volánikmi alebo sukňu či shortky tak na vrch si vyberte nejaký top z vypchávkami. Vďaka vypchávkam si zväčšite opticky aj vrchnú časť. 

VOLÁNIKY NA STEHNÁCH

Tuna platí len jedno, ak máš väčšie stehná neuputávaj na nich zbytočnú pozornosť. Podľa mňa to však závisí od toho či máte stehná rovnako veľké ako prsia a ramená, čiže tzv presýpacie hodiny. Vtedy by som pouvažovala či áno alebo nie. 


MÁTE AJ VY NIEČO Z VOLÁNIKMI? VEDELI STE O TAKÝCHTO ,,PRAVIDLÁCH"? 


OOTD: HAT: ALIEXPRESS

TOP, JEANS: SECOND HAND 

BAG, SHOES: CCC










You Might Also Like

4 comments

  1. This top looks cute on you!
    xoxo
    Lovely
    wwww.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já měla vždycky za to, že mi volánky příliš nesluší, protože mě rozšiřují a mohou je nosit jenom ti nejútlejší. V posledním roce jsem si ale pár volánkových kousků koupila a cítím se v nich super. :) Tobě moc sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe