VINTAGE ŠATY V MODERNOM MÓDE

mája 29, 2024

 



Leto je čas, kedy sa môžeme osviežiť nielen v bazéne, ale aj vo svojom šatníku. Jedným z najobľúbenejších letných kúskov sú biele vintage šaty, ktoré kombinujú eleganciu minulých čias s pohodlím a štýlom súčasnosti. V tomto blogu vám ukážeme, ako vytvoriť dokonalý letný outfit s bielymi vintage šatami, slameným klobúkom, slamenou kabelkou a espadrilkami.

Biele Vintage Šaty s Gombíkmi

Biele vintage šaty s gombíkmi sú nadčasovým kúskom, ktorý nikdy nevyjde z módy. Ich jednoduchý, no elegantný dizajn je ideálny pre letné dni. Šaty s gombíkmi dodávajú outfitu jemnosť a šarm. Môžete si vybrať medzi šatami s krátkymi rukávmi, ktoré sú ideálne na horúce dni, alebo s dlhými rukávmi pre večerné prechádzky pri mori.

Materiály, ako je bavlna alebo ľan, zaručujú, že sa budete cítiť pohodlne a sviežo aj počas najteplejších dní. Tieto šaty môžete nosiť na prechádzku po meste, na piknik v parku alebo na večernú večeru pod hviezdami.



Doplnky: Slamený Klobúk a Slamená Kabelka

K bielym vintage šatám neodmysliteľne patria slamené doplnky. Slamený klobúk je nielen štýlový, ale aj praktický. Chráni vás pred slnkom a dodáva celému outfitu letný nádych. Vyberte si klobúk so širokým okrajom, ktorý poskytne dostatočný tieň a bude pôsobiť elegantne.

Slamená kabelka je ďalším skvelým doplnkom, ktorý k bielym vintage šatám perfektne ladí. Je ľahká, priestranná a ideálna na všetky letné dobrodružstvá. Či už idete na trh, na pláž alebo do mesta, slamená kabelka vám dodá správnu dávku letného šarmu.

Espadrilky: Pohodlie a Štýl

Na záver doplňte svoj letný outfit pohodlnými espadrilkami. Tieto topánky sú známe svojou pohodlnosťou a priedušnosťou, čo je počas leta neoceniteľné. Espadrilky s plátenným vrchom a jutovou podrážkou sú skvelou voľbou, ktorá dodá vášmu outfitu nádych ležérnosti a zároveň štýlu.

Môžete si vybrať medzi espadrilkami na rovnej podrážke pre každodenné nosenie alebo s miernym podpätkom pre elegantnejší vzhľad. Biely alebo prírodný odtieň espadriliek sa perfektne hodí k bielym vintage šatám a slameným doplnkom.



Záver

Biele vintage šaty, doplnené slameným klobúkom, slamenou kabelkou a espadrilkami, sú ideálnym letným outfitom. Tento look je jednoduchý, elegantný a nadčasový. V takomto outfite budete vyzerať štýlovo a cítiť sa pohodlne, nech už vás letné dni zavedú kamkoľvek.

Takže, neváhajte a obohaťte svoj letný šatník o tieto krásne kúsky. Vytvorte si svoj vlastný vintage štýl a užite si leto plné módy, elegancie a pohody!


OOTD: ŠATY: GATE

KABELKA: BONPRIX

TOPÁNKY: CCC

KLOBÚK: ALIEXPRESS










You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe