Letný Outfit v Mestskej Džungli

augusta 02, 2024




 Ahojte Glam rodinka.


Tento letný outfit je dokonalým príkladom toho, ako skombinovať štýl, pohodlie a eleganciu pri prechádzke mestom alebo pri návšteve kultúrnych podujatí. Hlavnými prvkami outfitu sú šortky, top a topánky z kolekcie Bonprix, okuliare z Gate a kabelka z CCC. Poďme sa pozrieť na detaily jednotlivých kúskov.

Šortky Bonprix: Tieto šortky sú stelesnením letného pohodlia a štýlu. Ich modro-biely vzor pridáva celkovému outfitu živý a osviežujúci vzhľad, pričom vysoký pás a viazanie v páse zabezpečujú perfektné prispôsobenie a zvýrazňujú ženskú siluetu. Šortky sú ideálne na teplé dni, kedy chcete byť štýlová, ale zároveň sa cítiť pohodlne.




Top Bonprix: Asymetrický biely top je moderným a sofistikovaným doplnkom, ktorý perfektne ladí so vzorovanými šortkami. Jeho jednoduchý, no elegantný dizajn umožňuje vyniknúť ostatným častiam outfitu a vytvára vyvážený vzhľad. Tento top je skvelou voľbou pre letné dni, kedy chcete vyzerať sviežo a elegantne.

Topánky Bonprix: Biele vysoké sandále na platforme pridávajú outfitu nádych elegancie a ženskosti. Ich jednoduchý dizajn umožňuje, aby sa sústredila pozornosť na šortky a top, pričom dodávajú potrebnú výšku a zaručujú pohodlie pri chôdzi. Tieto topánky sú ideálnym doplnkom pre rôzne príležitosti, či už ide o mestské prechádzky alebo večerné stretnutia.




Okuliare Gate: Biele okuliare z Gate sú skvelým akcentom, ktorý oživuje celý outfit. Ich farba pridáva outfitu šmrnc a zábavný prvok, ktorý zaručene pritiahne pozornosť. Okuliare sú nielen štýlovým doplnkom, ale aj praktickou ochranou pred slnečnými lúčmi.

Kabelka CCC: Malá biela kabelka z CCC je elegantným a praktickým doplnkom, ktorý sa skvele hodí k celkovému vzhľadu. Je dostatočne priestranná na to, aby ste do nej vložili všetky potrebné drobnosti, a jej jednoduchý dizajn zaručuje, že bude ladiť s rôznymi outfitmi. Kabelka pridáva outfitu jemný a sofistikovaný dotyk.




Tento outfit je dokonalým príkladom toho, ako kombinovať rôzne kúsky z dostupných značiek a vytvoriť štýlový a pohodlný vzhľad, ktorý je ideálny pre letné dni v meste. S kombináciou šortiek, topu a topánok z Bonprix, okuliarov z Gate a kabelky z CCC budete vždy vyzerať módne a cítiť sa skvele




Ako sa vám páči kombinácia farieb a vzorov v tomto outfite? Prečo?








You Might Also Like

2 comments

  1. Bílo - modrá barva se mi na léto moc líbí. Připomíná mi námořnický styl a ten je k vodě jako dělaný.
    O všem? Ovšem!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc ti to sluší :) modro-bílou kombinaci mám ráda

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe