Denimové maxi sukne sú späť! Ako ich nosiť ako moderná módna ikona v roku 2024

septembra 28, 2024




Denimové maxi sukne sú nepochybne jedným z najväčších módnych trendov roku 2024. Tento nadčasový kúsok sa vracia do popredia, a to nielen vďaka svojej praktickosti a všestrannosti, ale aj vďaka virálnym momentom na sociálnych médiách a podpore celebrít. Kombinácia starého a nového robí z denimovej maxi sukne „must-have“ kúskom sezóny, ktorý si môžeš prispôsobiť podľa svojho štýlu. Ako teda túto sukňu nosiť a prečo by si ju mala pridať do svojho šatníka?


Kde sa vzali denimové maxi sukne?

Denimové maxi sukne majú svoje korene v 70. a 90. rokoch, kedy sa nosili v bohémskom a grunge štýle. V roku 2024 však zažívajú masívny comeback, a to vďaka nostalgii po móde 90. rokov a vplyvu sociálnych médií ako TikTok. Influenceri a módni tvorcovia tento kúsok reinkarnovali do moderných šatníkov a pridali mu nový rozmer všestrannosti. Jedným z najväčších virálnych momentov, ktoré prispeli k popularite denimových maxi sukní, bola speváčka Maren Morris, ktorá si obliekla sukňu s vysokým rozparkom na veľkej verejnej udalosti. Jej odvážny outfit spôsobil vlnu diskusií na sociálnych sieťach, čím ešte viac prispel k popularite týchto sukní. Denimové maxi sukne sa tiež objavili v kolekciách popredných módnych domov, ako sú Balenciaga či Dior, a rýchlo sa stali obľúbeným kúskom na módnych prehliadkach.



Ako nosiť denimovú maxi sukňu v roku 2024? Na fotkách môžeme vidieť skvelý príklad toho, ako denimovú maxi sukňu skombinovať s ďalšími kúskami, aby si dosiahla moderný a štýlový vzhľad na leto, no v jari som Vám ukázala ako tento kúsok môžete nosiť aj na chladnejšie dni. Táto sukňa, ktorá pochádza zo šatníka tvojej staršej sestry, ukazuje, že denim je nadčasový a môže byť súčasťou aj moderných outfitov. Asymetrický top z Bonprixu je skvelým príkladom minimalistického štýlu, ktorý dodáva outfitu sofistikovanosť a eleganciu. Tento kúsok sa hodí k denimovej sukni a vytvára vyvážený a čistý look, ktorý je trendy, ale zároveň nositeľný na rôzne príležitosti. Kabelka z CCC a slnečné okuliare z Gate pridávajú outfitu moderný mestský šmrnc a dokonale dopĺňajú celkový vzhľad. Kombinácia malých doplnkov v neutrálnej farbe skvele funguje s džínsovou sukňou a vytvára harmonický celok.



Prečo sú denimové maxi sukne v roku 2024 hitom? Denimové maxi sukne sú tak populárne v roku 2024 vďaka svojej všestrannosti. Môžeš ich nosiť počas celého roka, v kombinácii s rôznymi kúskami – od crop topov, cez oversize svetre až po elegantné blúzky. Vďaka tomu sú ideálnym kúskom, ktorý sa hodí do každého šatníka. Sociálne médiá, najmä TikTok, zohrali kľúčovú úlohu v ich návrate. Influenceri kombinujú denimové sukne s rôznymi topánkami, od kovbojských čižiem až po bojové topánky, čím vytvárajú rôznorodé outfity a ukazujú, ako tento kúsok môže byť univerzálny. Pridaj si denimovú maxi sukňu do svojho šatníka a vytvor si vlastný virálny moment! Tento trend tu zostane ešte nejaký čas, takže je čas si ho osvojiť.







You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe