LEATHER DRESSES

októbra 10, 2020



Hi Glam Family. 

I hope you have a great time and that you enjoy the last warm days. Today, after a long time, brought an outfit. Since our grandmother's summer is with us, I pulled out the leatherette dress that I received as part of the cooperation from Bonprix. At first, when this leatherette trend came, I was not enthusiastic about it and I did not like it very much. It seemed cheap to me, so to speak. But gradually, as he appeared on social networks and began to transform him into an elegant form, I began to be enchanted by him. And that's why I was very pleased when Bonprix came up with this leatherette dress. I complemented them with a white T-shirt, nylons, a flashlight, a handbag on a chain and high boots. I added an elegant and French flair to the whole outfit. What I really like.


Do you already have your leatherette dress? Do you combine them in an elegant style or rather a rebellious one?


 Ahojte Glam rodinka. 


Dúfam že sa máte skvelo a že si užívate posledné teplé dni. Dnes Vám prinášam po dlho čase outfit. Keďže je u nás babie leto tak som von vytiahla koženkové šaty ktoré som dostala v rámci spolupráce od Bonprixu. Spočiatku keď prišiel tento koženkový trend tak som ním nebola nadšená a veľmi sa mi nepáčil. Zdal sa mi byť lacný, tak trochu povedané. Ale postupne ako sa objavoval na sociálnych sieťach a začali ho pretvárať do elegantnej formy tak som ním začala byť očarená. A preto som bola veľmi potešená keď Bonprix prišiel s týmto koženkovými šatmi. Ja som ich doplnila o biele tričko, silonky, baterku, kabelku na retiazke a vysokými kozačkami. Dodala som celému outfitu elegantný a francúzsky šmrnc. Čo sa mi veľmi páči. 

Máte už aj vy svoje koženkové šaty ? Kombinujete ich do elegantného štýlu alebo skôr rebélskeho? 

OOTD: ŠATY: BONPRIX

BARETKA, TRIČKO: LONDÝN PRIMARK

ČIŽMY: GATE

KABELKA: SECOND HAND


 









You Might Also Like

13 comments

  1. Ta kabelka je ze sekáče? To jsi teda měla štěstí! Na hezkou kabelku jsem tam v životě nenarazila :D Přiznám se, že mě tento trend pořád nezaujal a moc se mi nelíbí. Ale mě se většinou moc nelíbí věci, co jsou zrovna in :D :) Ale jako podzimní outfit je to super, to se musí nechat.

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno je zo sekáču :) u nás sa občas nájdu aj pekné kabelky či topánky v sekáčoch :) A ďakujem :)

      Odstrániť
  2. Naprosto dokonalý outfit, sekne ti to! :) Kožené kousky mám moc ráda.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ♥️. So rada že sa ti páči môj outfit ♥️

      Odstrániť
  3. Bola si spokojna s kozenkovym materialom z bonprixu? Pretoze si pamatam, ze v minulosti som si odtial objednala kozenkove nohavice a musela som ich vratit a vybrala som si ine kusky.

    Inak outfit podareny! 🤗

    BLOG: www.pattrissien.com
    YOUTUBE: pattrissien

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta kabelka je super, moc ti to sluší :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc ti to sluší, líbí se mi ta kabelka! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já tě obdivuji že v koženkových šatech vydržíš, mně občas dělají problém i koženkové legíny, a kdyby nevypadaly tak sakra dobře, tak si to jejich nošení odpustím :D.

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe