ONE BIG TRENDS

novembra 02, 2020






Ahojte Glam rodinka. 

Na mojom druhom blogu teda skôr blogomagazínu som Vám spomínala že takým must havom na jeseň medzi topánkami sú práve bagandže. No a keď mi na bonprix účte pípla znova spolupráca a objavila som tam tieto dokonalé bagandže tak som si ich hneď objednala. Tí ktorí ma poznáte tak viete že som proste trendoholička aj keď trochu iná lebo trendy hľadám práve v sekáčoch. Takže mať bagandže zadarmo som hneď uvítala. Ako pri iných trendoch som si hľadala aj nejaké inšpirácie na pintereste. No a ako malá/ veľká rebelka a extravaganistka som si zamilovala hneď niekoľko štýlov nosenia. Dnes Vám teda predstavím jeden z nich. 

Hello Glam family. 


On my second blog, I rather reminded you of the blog magazine, so you have to have army boots in the fall between the shoes. And when my cooperation beeped again on my bonprix account and I showed up these perfect bags there, I immediately ordered them. Those of you who know me, so you know that I'm just a trendy girl, even if I'm a little different because I'm looking for trends in chisels. So I had free baganjas right away. As with other trends, I was looking for some inspiration for pinterest. And as a small / big rebel and extravaganist, I fell in love with several wearing styles. So today I will introduce you to one of them.




Prvý štýl je zo šatami a mikinou. Je to také rebélske, dievčenské ale trendy. Proste niečo čo sa mi hrozne páči a vyjadruje moje vnútorné a mladistvé ja. Šaty som si obliekla na seba už po druhý krát ako môžete vidieť, pretože prvý krát som ich mala pri oznámení pohlavia a teraz po druhý krát. Tieto balónové šaty majú niečo do seba. A aj keď nie som mikinový typ tak túto mikinu mám už nejaký ten piatok doma a ukazovala som Vám ju vo videu na youtube. 

Páči sa Vám tento rebelský štýl?  Máte svoje bagandže? 

The first style is a dress and sweatshirt. It´s also rebellious, girly but trendy. Just something I really like expresses my inner and youthful self. I put on my clothes for the second time as you can see, because I had them for the first time when announcing the gender and now for the second time. These balloon dresses have something in them. And even though I'm not a sweatshirt type, I've had this sweatshirt at home for a while now and I showed it to you in a video on youtube.

Do you like this rebel style? Do you have your bags?


OOTD: BOOTS: BONPRIX
DRESSES: H&M
HOODIE: GATE





You Might Also Like

6 comments

  1. Můj styl to není, ale na druhých mi nevadí. Dokonce to vypadá i docela dobře, jen si to nedokážu představit na sobě. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No nie každému sa to hodí ale človek nikdy nevie pokiaľ neskúsi :)

      Odstrániť
  2. Tie vlasy sú nádherné. Moc sa ti tá farba hodí. Aj ja mám doma svoje bagandže ale už by som si mala kúpiť nové, pretože vyzerajú tak všelijako :D
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem veľmi pekne :) ja som nemala žiadne a zato som využila spoluprácu :D

      Odstrániť
  3. Mě by tento styl asi neslušel, ale o tom to je - každý si má zvolit, co je mu příjemné a k tobě se mi tato kombinace neskutečně hodí! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe