FIRST DAY CHALLENGE: PEPITO

decembra 02, 2020

 



Ahojte Glam rodinka. 

Od včera som na mojom instagrame spustila novú challenge, ktorá bude trvať do 31.12 a budem veľmi rada ak sa zapojíte aj vy. No a s touto challengov tu bude aj viac článkov lebo v challenge mám aj outfity a tie Vám budem pridávať aj sem na blog. 


No a na prvý deň som si zadala pepito vzor, ktorý je teraz veľmi trendy a obľúbený medzi blogerkami a influrencerkami. Ja tento vzor milujem už od minulého roku, pretože ho pekne nakombinovala moja obľúbená youtuberka Laura Blair. Ukázala veľmi jednoduchú kombináciu s podobným kabátom ako mám ja. A preto som si aj ja pre včerajšiu challenge zvolila kabát v tomto vzore, dokombinovala ho s čiernym rolákom, čiernymi nohavicami, ktoré som si zastrkala do ponožiek aby som ich vôbec napchala do čižiem. No a na nohy som si vybrala vysoké elegantné čižmy a kabelku zo SHEIN, ktorá je tiež v tomto pepito vzore a preto sa mi aj veľmi zapáčila ale aj preto lebo je nezvyčajná a vyzerá elegantne. Dá sa prehodiť cez rameno alebo si ju môžete vziať na malú retiazku do ruky. A keďže je vonku zima a klobúky a čiapky sú mojou súčasťou tak som to ešte povýšila o stupeň vyššie práve vďaka klobúlu z H&M. Tak a toto je môj prvý outfit vrámci challenge. Takže ak sa chcete aj vy zapojiť tak sa bežte pozrieť na môj instagram.  


Hi Glam family.

Since yesterday, I have launched a new challenge on my instagram, which will last until 31 December, and I will be very happy if you join in. And with this challenge there will be more articles because I also have outfits in the challenge and I will add them to your blog here as well. And on the first day, I entered the pepito pattern, which is now very trendy and popular among bloggers and influrencers. I have loved this pattern since last year, because it was nicely combined by my favorite youtuber Laura Blair. 


She showed a very simple combination with a coat similar to my own. And that's why I chose a coat in this pattern for yesterday's challenge, combined it with a black turtleneck, black pants, which I tucked into my socks to stuff them into my boots at all. And for the legs, I chose tall, elegant boots and a handbag made of SHEIN, which is also in this pepito pattern, which is why I also liked it very much, but also because it is unusual and looks elegant. It can be slung over the shoulder or you can take it on a small chain in your hand. And since it's cold outside and hats and caps are a part of me, I raised it even higher thanks to the H&M hat. So this is my first outfit within the challenge. So if you want to get involved too, go check out my instagram.

OOTD: KABÁT, ROLÁK: SECOND HAND 

KABELKA: SHEIN

ČIŽMY: GATE

KLOBÚK: H&M

NOHAVICE: MAMINA SKRIŇA








You Might Also Like

12 comments

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe