SHIRT DRESS AND VEST

apríla 24, 2021

 



Ahojte Glam rodinka. 


Ako sa máte? Dúfam že skvelo aj keď posledné dni na to nevyzerajú. Viróza čím ďalej tým viac ovplyvňuje naše životy a preto by sme sa mali snažiť byť aspoň trochu pozitívny. U mňa platí jedna vec a tou je že ak mi je mizerne tak si pozriem film Diabol nosí Pradu alebo Sex v meste 1,2 alebo nejaký dokument o módnych ikonách ako Coco Chanel či Yves Saint Laurent. Vďaka týmto filmom si uvedomím prečo módu milujem, som ňou posadnutá a prečo sa práve môj život, blog, youtube a instagram točí okolo nej. Dokonca viac krát som Vám tu spomínala že mám aj druhý blog ktorý sa venuje práve trendami a už aj na tomto blogu som Vám spomínala že práve teraz vládne trendom pletená vesta. Dokonca tento trend začal práve s vestami kde bol vzor pepito. Ja osobne mám tento trend rada a preto som si musela zaobstarať vestu tiež s týmto vzorom. Najviac sa mi však táto vesta zapáčila u Američaniek keď som skombinovali s košeľovými šatami, čižmami do špica a mini kabelkou, ktorá patrila tiež minulého roku medzi žhavé trendy ale ja som jej vtedy nejak neprišla na chuť. Preto som si v rámci spolupráce vybrala práve spomínane košeľové šaty ktoré som už dlhšie zháňala, k tomu doplnila mini kabelku, čižmy ktoré sú všade vypredané ale ja som ich našla na obuj.to a veľmi sa mi zapáčili a vestou ktorú mám zo Shein. Presne takto som si to predstavovala aj keď samotná vesta sa dá nosiť na mnoho spôsobov. No a to by som nebola ja keby som si niečo nedala na hlavu a tak som tento outfit trochu premenila na americko francúzsky vďaka baretke.


PÁČI SA VÁM MÔJ OUTFIT? MÁTE UŽ SVOJU MINI KABELKU? A ČO KOŠEĽOVÉ ŠATY?


OOTD: DRESS: BONPRIX
VESTS: SHEIN
BARET: BAZOŠ.SK
BOOTS: OBUJ.TO 
BAG: CCC









#spolupráca

You Might Also Like

12 comments

  1. Love this look!
    Have a nice day
    xx
    https://softcutieblog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento outfit sa ti moc podaril! Trend s vestami sa mi moc páči, ale môj šatník nejak obišiel. Narozdiel od toho som na love pre biele košeľové šaty. Tie už vážne potrebujem, ale som asi moc náročná :D

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem. no ja som tiež dlho hľadale takéto šaty až som našla :)

      Odstrániť
  3. This vest and shirt dress combo is brilliant! I love your boots!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zrovna tato móda asi není úplně pro mě :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Povedený outfit, bílá barva ti moc sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem veľmi pekne. Ani som si nevšimla žeby sa mi hodila lebo som bledá jak stena :)

      Odstrániť
  6. Ahojkyyy :) mám se docela dobře a musím říct, že tenhle outfit ti moc sluší!! Není to úplně můj šálek kávy, protože nemám dokonalou postavu, na tak krátkou sukni, ale tobě to opravdu sekne skvěle! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Such fun and cosy layering with the vest over the dress! :)

    Hope that your week is going well :)

    Away From The Blue

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe