AKO SA OBLIECŤ ZAUJÍMAVO POČAS MATERSKEJ

augusta 25, 2021




 Ahojte Glam rodinka. 


Nedávno som čítala jeden článok od jednej stylistky, kde sa jej mamičky pýtali, čo im nemá chýbať v šatníku počas materskej. Zarazila ma však jej odpoveď, kde doslovne povedala že mamičky na materskej majú mať praktický šatník, kde by nemali mať kabelky, klobúky, opätky, šaty a sukne. Vraj nech si zaobstarajú pohodlné nohavice, 3/4 nohavice, tepláky, tričká, mikiny a ruksaky. Vraj keď ona bola na materskej tak nič iné nenosila aby sa cítila dobre na ihrisku a aby nevyčnievala z davu. Z praktického hľadiska má docela pravdu ale prečo mamičky na materskej nemôžu vyzerať sexy, vyzývavo, pekne a elegantne? Práve v tomto období tie ženy potrebujú mnoho krát psychickú podporu a to že si dajú na seba nejaké tepláky a tričko a botasky, ich psychike to nepomôže. 



Takže milé mamičky, v pohode majte opätky, veď prvý rok budete behať s kočíkom, kabelky, môžete mať cez plece. Dáte si tam kľúče, mobil, lesk a všetko čo potrebujete mať hneď po ruke. Nemusíte sa hrať po prebaľovacej taške a nadávať že nemôžete nájsť kľúče alebo zvoniaci mobil. Šaty existujú predsa aj športové či dokonca mikinové, sukne zase s teplákoviny. Niektoré topy sú už dokonca aj z gombíkmi na ľahší prístup pri kojení. Nemusíte chodiť hneď vo vreci lebo Vám to nejaká stylistka poradila. To že máte deti neznamená hneď že sa musíte zbavovať svojho starého života. Veď o 3 roky alebo aj skôr tie veci budete musíeť vytiahnúť alebo si kúpiť nové, tak prečo sa zbavovať veci ktoré máte radi a ktoré Vás robia šťastnými, peknými a hlavne sa vďaka ním cítite ako ženy. Užívajte si obdobie materstva ale nestrácajte svoje JA. Nepozerajte nato čo má iná mamička, aby ste zapadli do davu, buďte výnimočná a svojská. Či už na opätkoch alebo v šatách. Jasné že keď dieťa podrastie a začne behať vymeňte opätky ta balerínky, tenisky či elegantné botasky. Ale nevzdávajte sa proste svojho JA. 


AKÝ MÁTE NÁZOR VY? ČO BY STE ROBILI NA MIESTE DANÝCH MAMIČIEK?


OOTD: DRESS: MANZARA.SK

BAG, SUNGLASSES: GATE

SHOES: BONPRIX








You Might Also Like

17 comments

  1. Great post! This dress is so beautiful, and it looks fab on you!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tvůj styl mě baví. Je skvělý jak se umíš odvázat! 🤩 A vždy ti to moc sluší! Šatičky jsou úplně princeznovské 👑

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Andrejko, zdravím. Šaty s jahodami jsou bomba ! Moc se mi líbí, jsou takové lehoučké, veselé - a to k létu patří. Chválím také fotky, ta zeď k tomu perfektně ladí. Ahoj Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No já koukám, outfit pecka, moc ti sluší. Jsem zastáncem toho, ať si každý nosí, co chce a v čem je mu nejlépe. Takže když chce žena na mateřské chodit v teplákách nebo v botách na podpatku, s chutí do toho. Rozhodně by neměla hledět na to, co říkají druzí o tom, co nosit může a nemůže. :)

    E | Ve znamení býka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jahodové šaty jsou perfektní a skvěle zkombinované. :)

    Asi je to tím, že žiju v Praze, ale vídám běžně maminky upravené, v šatech a sukních, s make-upem i vyladěnými doplňky. Doufám, že si taky jednou zvládnu udržet svůj "standard" a jen vyměním lodičky za pohodlné oxfordky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne. No u nás ako celkovo na slovensku keď toto poradí stylistka tak si zober ako tie ženy na materskej ktoré sa týmto riadia cítia. To je ťažké na psychiku pri takýchto radách

      Odstrániť
  6. Tak tie šaty sú nádherné a veľmi ti pristanú :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe