AKO TO ZVLÁDAM S 5 DEŤMI A BEZ CHLAPA? AKO TO ZVLÁDATE VY S CHLAPMI DOMA?

augusta 30, 2021






 Ahojte Glam rodinka. 


Mnohé sa ma pýtate ako to zvládam s deťmi sama, keď mám muža preč. Tí ktorí ma sledujete tak viete že môj priateľ pracuje v zahraničí. Vždy niekde inde ale málo kedy na slovensku či rovno v našom meste. A preto sa ma mnoho žien pýta ako to zvládam s 5 deťmi takto sama. A ja sa teda pýtam ženy, ako to zvládate keď máte mužov doma? Prečo sa pýtam sa dozviete nižšie.


Svojho muža milujem, inak by som s ním nebola 10 rokov a nemala s ním 5 deti. To je snáď všetkým jasné. Ale prosím pekne aj tých pár dni s ním mi stačí. Keď máte mužov doma tak sa spoliehate nato že si prácu rozdelíte, že urobia to čo im nakážete a že prídu presne na tú hodinu, ktorú povedali že budú doma. Nedávno o tom dokonca na instagrame diskutovala Nati na instagrame, že sa dohodli z Rolandom na určitý čas aby bol doma a ona mohla ísť do sprchy. A potom si uvedomila o pár dni že je vo väčšej psychickej pohode, keď Roland nie je doma. Presne to isté pociťujem aj ja. Keď som sama viem čo musím urobiť, viem že to dokonca spravím presne tak aby to vyhovovalo mne a že nemám zbytočne nervy s toho že som o to poprosila muža, ktorý to buď neurobí alebo urobí až o pár hodín. A dokonca až potom čo ste mu to asi 100x pripomenuli. 

A myslíte si že sa muži zmenia keď sú od Vás preč? Že si skrátka uvedomia čo pre nich robíte? Môžete očakávať taký zázrak že Vám povie  ,,miláčik uvedomil som si čo pre mňa robíš"? Pretože keď je preč z domu, tak si varí sám, upratuje, žehlí, perie. Nie, vôbec. On proste príde domov a je to na tej istej vlne. Varíte mu, periete, upratujete atď. A keď mu poviete aby povysával tak sa toho možno ani nedočkáte. Proste mama a žena hotel. 

Preto ja som vo väčšej psychickej pohode keď som sama s deťmi. Nedávam nikomu nijaké pokyny, ktorých splnie sa ani nekoná alebo koná o pár hodín či dní neskôr. Viem čo musím zvládnuť a viem že to zvládnem sama. Ak áte mužov doma, vkládate do nich nejakú dôveru a vieru že to urobia a potom prichádzajú nervy a sklamanie ak sa toho nedočkáte. 

Ak Vás môžem poprosiť tak ma sledujte na mojom INSTAGRAME, YOUTUBE A TIK TOK

Ďakujem 

PRETO SA PÝTAM MILÉ ŽENY AKO TO ZVLÁDATE S MUŽMI DOMA, KEĎ MÁTE EŠTE K TOMU DETI? JE VÁM LEPŠIE S CHLAPMI ČI BEZ?

OOTD: TOP: SECONDHAND
SKIRT: GATE
BAG: SHEIN
SHOES: JESSYSS
















You Might Also Like

9 comments

  1. Krásné fotky!! Já děti nemám, ale s mým přítelem žijeme v uplne symbióze a naprosto nám to spolu vyhovuje - já umyju koupelnu a vytřu podlahy, on vysaje a poutírá prach; já potřebuju dělat věci do školy, on uvaří a já potom upeču něco dobrého. Nemám ráda, když jsem doma sama, takže se vždycky těším, jak budeme spolu když dojde z práce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je skvělé mít přítele, který je vždy oporou. Na druhou stranu 5 dětí je určitě zápřah a obdivuji tě, jak to vše zvládáš! Krásné fotky, sekne ti to! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Děti nemáme, ale jelikož manžel jezdí na 6 týdenní pracovní cesty do zahraničí, tak vím jaké to je ho doma mít a i na delší dobu nemít a rozhodně ho doma chci. Nemá doma žádný žena hotel, vše děláme oba, nemusím mu nic říkat, když vidí že je např.potřeba vyprat, tak vypere, uklidí, i vaří, prostě vše a udělá to sám, ani tomu neříkáme že mi pomáhá, protože to není pomoc, on buduje a podílí se na chodu naší společné domácnosti a tak to oba i vnímáme. Zrovna je pryč a už aby byl zpět, nebaví mě dělat všechno sama :D

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to super potom :) Zatiaľ sa tu len každý chváli s chlapmi aký sú skvelí :) Uvidíme či sa nájde aj taký ako môj :)

      Odstrániť
    2. Já si ho rozhodně nemůžu vynachválit, ten můj dokonce vaří častěji než já, takže teď jsem nucená si něco udělat a jsem z toho děsně otrávená, vaření mě moc nebaví, jen tak za čas mě chytne že zkusím ve volnu složitější recept a tím končím :D

      Odstrániť
    3. Môj tiež občas varí lebo sú jedlá, ktoré milujeme obaja ale ja ich proste neviem uvariť. Takže vtedy varí on. Ale väčšinou varím ja lebo jemu zase veľmi chutí čo varím ja :)

      Odstrániť
  4. Já si už nedokážu představit nemít doma svého chlapa :D. On snad uklízí častěji než já :D. Nemusím mu nic říkat, prostě sám vezme do ruky vysavač, moc a jede :D. Jsou věci, které nedělá (třeba nějak extra nevaří nebo neutírá prach), ale to zas v pohodě udělám já :D. Takže se o chod v domácnosti dělíme společně a funguje to nějak automaticky :). Ale jsi šikovná, že to tak vše zvládáš a hlavně, že ti to vyhovuje! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe