PREČO NIE JE KAPSULOVÝ ŠATNÍK KAPSULOVÝM ŠATNÍKOM?

augusta 02, 2021




Ahojte Glam rodinka.


Čítali ste už články o kapsulovom šatníku? Vedeli ste o tom že vskutočnosti kapsulový šatník nie je kapsulový šatník? Nechápete o čom hovorím? Tak dnes Vám to vysvetlím. 

V skutočnosti by Váš kapsulový šatník mal obsahovať 30 kúskov, pomocou ktorých si dokážete vytvoriť outfity na celý týždeň, mesiac ale aj rok. No väčšina žien, ktoré prezentuje takýto šatník Vám ponúka kapsulu na každé obdobie, podľa toho čo je trendy, čo je by ste mali mať na isto v šatníku alebo podľa toho čo podľa nich by ste mali mať na 100% v šatníku. Ak sa však pozrieme pozorne na tieto dámy, tak väčšina z nich má toho v šatníku viac než 30 vecí, viac než Vám ukazujú čo máte mať v šatníku alebo Vám proste odprezentujú len 5 najlepších trendov podľa nich, ktoré si myslia že sa Vám určite zídu. Ak by tieto dámy mali skutočne kapsulové šatníky, neprezentovali by Vám najnovšie trendy na určité obdobie ale dali Vám jasné základy šatníku, ktorý si máte doplniť kúskami, ktoré sa zase hodia pre vašu postavu. 

Preto Vám dnes ja odhalím čo by mal mať Váš letný kapsulový šatník. Okrem toho že by mal mať základné kúsky, ktoré som Vám odhalila vo videu na mojom youtube kanály, tak by ste si mali do neho zakúpiť alebo zaradiť: šľapky či žabky, plavky ( dvoj dielne alebo jedno dielne. To záleží od vašej postavy a od toho ako sa cítite v daných plavkách), klobúk, okuliare, letné šaty ( opäť to či krátke, midi či maxi si vyberte podľa vašej postavy), kraťasy, tenisky, krátke ponožky, sandále, lodičky, top alebo tričko, prehozom na plavky, letnú kabelku alebo kabelku na pláž či kúpalisko a nejaké doplnky. 

Dávajte si teda pozor na prezentáciu kapsulového šatníka. Nie všetky kapsulové šatníky sú kapsulové a nie všetky dámy, ktoré ich prezentujú ich skutočne majú. Kapsulový šatník dokonca neznamená že tam budete mať len čierne, biele, béžové či neutrálne farby. Kapsulový šatník je ozaj o tom mať 30, 40 či 50 vecí pomocou ktorých si dokáže vytvoriť outfity na celý rok. Ja osobne kapsulový šatník nemám a preto ho veľmi neprezentujem. Ak však niekto potrebuje poradiť tak rada pomôžem no netvrdím o sebe že som prezentantkou  tohto šatníka. 

POČULI STE UŽ O TOMTO ŠATNÍKU? MÁTE HO AJ VY DOMA? 


OOTD: HAT, BAG: ALIEXPRESS
DRESSES: BONPRIX
BELT: GATE
SHOES: CCC


photo by: Majči










You Might Also Like

7 comments

  1. Takový šatník bych teď těžko dala dohromady, ale rozhodně je mým cílem toho dosáhnout! :D Je to sakra praktické a ráda bych si uni kousky pořídila. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno je to praktické. Ja by som zase nemohla mať takýto šatník lebo ja mám hrozne rada trendy.

      Odstrániť
  2. Nejsem si jistá, zda se dá opravdového capsule wardrobe dosáhnout v českých/slovenských podmínkách, kde se střídají zimní mrazy s deštivými dny jara a podzimu a letními pařáky. A zejména když i v jednotlivých obdobích teploty dost oscilují. Předevčírem jsem měla letní šaty a sandálky, o den později na téže chalupě vytahovala zimní svetr a teplé punčocháče. Když má být člověk vybavený "na vše", tak se 30 i 40 nebo 50 kousků šatníku dává dohromady horko těžko...

    Pro mě by to každopádně nebylo, já mám ráda vzory a barvy, a tam se nedá zdaleka kombinovat vše se vším. Navíc se v průběhu měsíce dost přesouvám a občas se nedostanu na 2-3 týdny k pračce a žehličce, takže mám některé kousky i ve více kopiích, aby mě nemožnost praní moc nelimitovala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som to nedokázala preto lebo milujem trendy. Ale obdivujem ženy ktoré majú skutočne takéto šatníky.

      Odstrániť
  3. Mít takový šatník by sice bylo super a dost by to šetřilo čas ale já jsem bohužel v módě spíše za to mít toho trochu víc. Navíc já sama mám ráda barvy, vzory, volány a rozhodně mě nebaví nic basic, takže bych to měla hooodně komplikované. Zase se ale snažím všechny svoje věci vynosit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak aj ja by som mala problém s takým šatníkom :)

      Odstrániť
  4. Skvelý článok :) Kapsulový šatník síce nemám, no určite by to bolo skvelé riešenie. Veľmi pekné fotky!

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe