HAPPY NEW YEAR

januára 01, 2022




 Ahojte Glam rodinka


Máme tu koniec roka  a preto Vám chcem zaželať Šťastný Nový rok. No a ako to býva tak si povieme čosi o mojom minulom roku. 

V roku 2021 som publikovala 46 článkov, s toho 34 outfitov, najviac aktívna som bola v marci, auguste a novembri. Začala som viac kombinovať farby a zapájať ich do outfitov. Rozbehli sa mi konečne aj spolupráce, za čo som nesmierne vďačná a nebyť Vás tak sa mi to nepodarí. V rámci spolupráce som spísala 34 článkov, čo sa rovná počtu outfitov. Ak ste si všimli tak natáčam videá aj na youtube, a tam sa mi podarilo natočiť 24 videí. S toho bolo 11 vlogov, vďaka čomu mi nejakým zázrakom vzrástli odoberatelia na 774, čo som ani nemyslela že dosiahnem. Aj keď môj cieľ bol 1000 odoberateľov ale keď si to tak spočítam tak mi už veľa nechýba. Tak to bolo malé zhrnutie toho youtube a blogerského sveta. 


Čo sa týka môjho osobného života, tak tam to je už zložitejšie. Rok začala celkom fajn, pretože minulého roku som porodila moju malú princeznu, takže som bola šťastná že teto malý uzlík je konečne dievčatko. Ale od jeho druhej polovičky sa mi všetko zrútilo. Nebudem konkrétna, pretože ak ma sledujete na IG tak viete o čom hovorím. No vďaka tomu pádu som zistila že mám okolo seba skvelých ľudí, úžasnú komunitu na IG, youtube ale aj blogu. Naučila som sa že aj napriek tomu že som mama 5 detí sa môžem venovať tomu čo ma baví a to je youtube, blog a IG. Presťahovali sme sa do nového bytu, kde mám trošku  viac miesta na natáčanie. Pomaly si tento väčší byt meníme na naše hniezdočko a dúfam že tento rok to konečne dokončíme ako to chceme. 


Nedala som si žiadne predsavzatia ale želám si, aby som bola viac aktívna ako tento rok. Aby som Vám prinášala viac videí, fotiek, outfitov, článkov a viac skvelých ľudí v mojom okolí. 


Takže ešte raz Vám želám Krásny nový rok. 


OOTD: ŠATY : BONPRIX






You Might Also Like

6 comments

  1. Máš nádherné šaty, na Silvestra jako dělané! :) Také ti přeji jenom to nejlepší do nového roku, hlavně hodně štěstí a zdraví! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné fotky, super spojení prskavky a šatů! I tobě mnoho štěstí a krásného do nového roku!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné fotky! Do nového roku přeji jen to nejlepší, ať se daří po pracovní i osobní stránce, a především ať jste doma všichni zdraví a spokojení.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mrzí mě, že druhá půlka byla složitá :( Snad nadcházející rok bude plný úsměvů, přála bych ti to :)!

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe