ZDRAVÉ ZUBY VĎAKA SENCORU // NAZUBY.EU

februára 04, 2022

 



Ahojte Glam rodinka. 

Každý z nás túži po krásnom a zdravom úsmeve a preto som bola veľmi nadšená zo spolupáce, ktorú som prijala od stránky nazuby.eu. Z tejto stránky som si mohla vybrať čokoľvek do 40€ a keďže momentálne v Amerike a anglicku je veľkým trendom vlastniť svoju vlastnú ústnu sprchu, tak som ani minútu neváhala a poobzerala sa po nejakej. 




Ak neviete čo je to tá ústna sprcha tak je to niečo podobné ako majú zubáry. Skrátka je to stroj, ktorý Vám pomocou nastavených impulzov vháňa vodu pomedzi zubné priestory, pomocou čoho sa zbavujete baktérii, povlaku a jedla, ktoré Vám v medzi priestoroch ostalo. Poznáme dokonca 3 druhy týchto sprch. Prvá je cestovná, ktorá je malá a na baterky, druhá je domáca, ktorá je na adapter a tretia je ústne centrum, ktorá je na adapter ale má v sebe zabudovanú aj elektrickú kefku. Preto si sprchu vyberajte podľa toho koľko miesta v kúpelke máte alebo či si ju chcete brať aj na cesty. 



Mne sa veľmi zapáčila Sencor ústna sprcha, pretože je v čiernej farbe a čo ma najviac zaujalo bola špachtľa na jazyk. Mnoho ľudí si myslí že hygiena jazyka nie je dôležitá, preto sa o jazyk nestará ale najviac baktérii sa nachádza práve na jazyku. Je to domáca sprcha, takže je na adaptér, má k sebe 4 nádstavce, kde prvý nadstavec je klasický, určený pre zubné priestory, druhý je zase tenší, ktorý sa používa pri zubných náhradách či strojčekoch, tretia je malinký kartáčik, ktorý Vám pomôže pri zbavovaní sa zubného povlaku, ktorý ste nemuseli dať dole pri umývaní zubov no a posledný je práve na jazyk. Pri tejto sprche dostánete dokonca aj náhradné nádstavce alebo ak máte partnera tak tie nádstavce môže používať práve on. 



Nádobka má 600ml a môžete si do nej napúštať čistú vodu alebo dať aj ústnu vodu. Má 10 stupňové nastavnie intenziti, ktorou bude vháňať vodu medzi zuby. 360° C otočnú hlavicu, ktorá sa dostane aj do ťažko dostupných miest. 100 cm dlhú hadičku sprchy. Dve spínače, kde prvý nájde pri nastavení intenzity a druhý zase priamo na triske. Je dobre ak si prve zapnete gombík pri nastaveniach, nahnete sa nad umývadlo, trisku priložíte k zubám a potom zapnete druhý spínač. Vždy to robte nad umývadlom, aby ste neskončila mokrá. 



 Mne táto sprcha veľmi pomohla s citlivými zubami, vyčistila mi pekne jazyk od povlaku a navyše som po celý deň nepocítila znova povlak na zuboch, ako to bolo zvyčajné, keď som si zuby vyčistila len z klasickou pastou z drogérie. Túto sprchu si veľmi obľúbili aj moje deti. 

Ak teda váhate nad takouto sprchou tak nemusíte. Je naozaj perfektná a veľmi Vám pomôže, ku krásnemu a zdravému úsmevu. 



POČULI STE UŽ O ZUBNEJ SPRCHE? MÁTE S ŇOU OSOBNÚ SKÚSENOSŤ?




You Might Also Like

3 comments

  1. Hodně lidí si tuhle zubní sprchu chválí a věřím, že efekt je opravdu vidět. Super tip! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já o tom slyším úplně poprvé! Skvělý tip, vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje :)
    Nikys
    www.lifebynikys.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Didn't know this exists. Nice to know.
    Let's follow each other. I followed you.


    Annie

    Annies Food Diary



    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe