TYMIÁN AKO POMÓCKA K ČISTEJ PLETI

marca 17, 2022





 Ahojte Glam rodinka. 


Dnes tu mám pre Vás niečo na čistenie pleti. Keď ma oslovila stánka BIONATURAL na spoluprácu, tak som si hneď popozerala čo mi asi tak dochádza, aby som si nevyberala nejaké produkty, ktoré nepoužívam či dokonca mám. A ako prvé ma napadlo že potrebujem niečo na čistenie pleti. Keďže jediné čo som mala bola rúžová voda na čistenie z Rakúska tak som chcela oskúšať nejaký gél, pretože mi došiel pôvodne gél k Lumi. No a do oka mi padol gél s Tymiánom. 

Nikdy som nepočula o tom, aby sa do kozmetiky pridával Tymián, takže ma to zaujalo. Tento gél je zároveň hypoalergénny a vhodný pre všetky typy pleti. Je skvelý aj pre každodené čistenie citlivej pleti, podráždenej alebo suchej pleti. Okrem tymiánu obsahuje aj jabĺčnú kyselinu. 

Gél je v umelohmotnej fľaštičke z pumpičkou, ktorá dávkuje gél presne pre jedno očistenie. Takže stačí jedna pumpička a môžete si pleť začať čistiť. Ja osobne však používam dve pumpičky, pretože si čistím aj krk. Občas pred menštruáciou sa mi stane že sa mi vyhádžu vyrážky práve aj na krku, preto som si čistila aj krk. 




Hneď po prvom použití som mala pleť veľmi jemnú, hladkú a hebkú. Moje mastné čelo bolo zrazu matné a vyrážka ktorá sa mi vytvorila na brade sa zmenšila a vyschla. Moja bledá pleť, zrazu oživla a dostala taký pekný ružovkastý nádych. Proste bolo vidno že ten tymián a kyselina mojej pleti pekne prospeli. Pleť som si začala čistiť ráno aj večer a bolo to skvelé. Pred samotným nanesením gélu som si pleť navlhčila, napumpovala dané množstvo a pekne vmasírovala na pleť, vďaka čomu sa vytvorila jemná pena. To je tiež bod k plusu, keďže väčšina čistiacích gélov vytvorí veľa peny, ktorú musíte umývať z pleti aj niekoľko minút. Tuna sa vytvorila jemná pena, ktorú som opláchla zhruba dva krát a bola preč. 

Nemám v láske gély, pri ktorých sa proste vytvorí veľa peny, ktorá zalieza do očí a potom ltt že nájdete kohútik. A aj keď som s tým počítala tuna tak opak je pravdou. Takže v tomto je tento gél skvelý. Navyše tá pleť po čistení je naozaj krásna. 

POČULI STE UŽ O TYMIÁNE V KOZMETIKE? MÁTE NEJAKÚ KOZMETIKU S TYMIÁNOM?





You Might Also Like

1 comments

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe