AKO BOJUJEM S VRÁSKY SPOLU S NEUTROGENOU?

mája 17, 2022




 Ahojte Glam rodinka. 


Opäť tu mám pre Vás článoček, zo starostlivosťou o pleť. Ako som Vám vo vlogu spomínala tak som sa zapojila opäť do testovania zo stránkou ALL2TEST.COM , kde mi tento krát prišli 4 produkty pre stárnucú pleť. Produkty sú značky Neutrogena a priznám sa že od tejto značky som ešte nič netestovala, ale je mnoho značiek od ktorých som ešte nič netestovala. Ale keďže na neutrogenu som počula super ohlasy a veľa blogeriek a žien si túto značku chválilo, tak som sa rozhodla že aj ja idem do toho a zapojila som sa teda do testovania. Ale čo bolo teda v balíku? 




1. NEUTROGENA® Retinol Boost Oční krém 15 ml


Tento krém prišiel v striebornej krabičke, kde je nápis modrý a na každej krabičke je vyzobrazenie krému, ako teda vyzerá vo vnútri v krabičke. Po rozbalení krabičky Vám vypadne malí 15ml krém, opäť v striebornom obale ale s čiernymi písmenkami. Pod vrchnáčikom sa skrýva malý špicatý aplikátor, ktorý majú krémy pod oči. Krém je bielej farby, trochu riedšej konzistencie ale zato veľmi príjemní, Vôňu nemá žiadnú. Veľmi rýchlo sa vstrebáva do očného okolia a po vstrebaní som mala pocit ako keby som tam mala púder. Kruby pod očami sa mi zmenšili až po druhej aplikácii. Krém si aplikujte sprve 2-3x týždenne raz za deň a to tak že si vytlačíte 3 maličké bodky pod oči a jemne ho vklepete. Ak nenastane po 3 týždňoch žiadna reakcia tak ho môžete aplikovať aj každý deň ale raz za deň. Ja som si ho aplikovala zväčša ráno, aby som výsledok videla cez deň. Ako som hore spomínala tak výsledok bolo vidno až po 2 aplikácii, kruhy boli menšie, neboli až tak výrazné, vačky pod očami boli menej opuchnuté a koža bola viac napnutá. 




2. NEUTROGENA Retinol Boost Sérum 30 ml


Balenie je rovnaké ako pri očnom kréme len vnútro je trochu väčšie a pod vrchnáčikom sa skrýva pumpičkový aplikátor, ktorý sa dá uzamknúť keď ho nepoužívate. Sérum je opäť bielej farby ale trochu priesvitnejšej farby, proste má mliečnú farbu ako sa hovorí. Sérum je však hutnejšie než bol krém pod oči a tak isto ako krém sa rýchlo vstrebe. Tak ako pri kréme je dobre ho spočiatku používať 2-3x za týždeň a keď nenastane reakcia tak môžete aj každý deň. Aplikujte si dve pumpičky do dlani a aplikujte si ho na tvár ale aj krk. Ja som mala pocit že po vstrebaní mám na pleti púder, ale v tom dobrom zmysle. Proste pleť bola hebká, matná a mladistvá. Línie okolo úst sa mi zmenšili a neboli také výrazné, dokonca moje vrásky na čele boli jemnejšie. 





3. NEUTROGENA Retinol Boost Denní krém SPF 15 50 ml

Obal a balenie opäť rovanké. Rozdiel je v tom že fľaštička je veľká a aplikátor tvorí opäť pumpička. Farbu má bielu ako sneh a je opäť hutnejší. Keď však rozotieraté na pleti krém tak sa mení na vodu, ktorá sa časom mení na púdrovú zložku a veľmi krásne vonia. Vstrebáva sa veľmi rýchlo a vytvorí svieži pocit. Dokonca sa nedrolí ani makeup ak si ho dáte na vrch a k tomu všetkému mu makeup ešte lepšie drží, lepšie sa aplikuje a ani okolo nosa sa mi nevytvoria suché miesta. Krém je aj s SPF15 čo veľmi oceňujem, pretože je potrebné aj samotné SPF, aby sa vám nevytvorili pigmentové škrvny. 




4. NEUTROGENA® Retinol Boost Noční krém 50 ml

Nebudem tu spomínať už všetko čo sa opakuje, pretože všetko je rovaké ako pri dennom kréme, len rozdiel je v tom že sa používa večer. Večer si však makeup nenanášam ale milujem tento krém, pretože ho necítim vôbec na pleti. Je skvelý, rýchlo sa vstrebáva a nevytvorí mi takú hrubú vsrstvu na pleti, ktorá lepí alebo je proste cítiť. Takže za mňa super krém a pocit. 



AKO BOJUJETE S PRÍZNAKMI STÁRNUTIA VY? SKÚŠALI STE UŽ NIEČO OD NEUTROGENY?




You Might Also Like

2 comments

  1. Fajn clanok len by som ti odporucala skontrolovat gramatiku pred postnutim

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Okej beriem na vedomie, len tento článok som písala do 1 noci lebo firma už vyžadovala článok, takže v budúcnosti určite pozriem :)

      Odstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe