AKO BYŤ ŠTÝLOVÁ TEHUĽKA

apríla 01, 2018

 
Len pretože ste tehotná nemusíte nosiť vyťahané veci. V našej dobe už existuje móda pre tehotné a to znamená že aj s veľkým bruškom môžete vyzerať skvelo. Stačí Vám len pár kúskov a dobré kombinácie plus nejaká tá inšpirácia z pinterestu a aj vy môžete vyzerať ako tehuľka z filmu. Viem že to nie je ľahké vyzerať skvelo aj v tomto stave a preto som pre Vás pripravila pár rád, tipov a inšpirácii ako môžete byť aj v tehotenstve šik.
 
Ak beháte po svete práve v období jari a jeseni, tak vo vašom šatníku by ste mali mať nejaké tričká z dlhým a krátkym rukávom, košeľu alebo košele ( pretože ju môžete použiť ako obyčajnú košeľu ale aj ako prehoz alebo len na štýlovku ju môžete obviazať okolo pása ) Cardigány, svetre, vestu, koženku, rifľovku, sako,  nohavice, lacláče, šaty ( najlepšie nejaké dlhšie) a tuniky. Topánky si vyberte podľa pohodlia, lebo ja osobne nemám momentálne rada topánky na tenkých opätkoch, ale ak Vám je to pohodlné tak vkľude. Samozrejme že najlepšie sú nejaké tenisky, botasky, nízke čižmičky na plnom opätku alebo platforme. Doplnky si už musíte prispôsobiť k oblečeniu a štýlu. To isté platí o kabelkách. Musíte si však vybrať kabelku do ktorej sa Vám zmestia potreby tehuľky a opäť zvoliť vhodnú podľa štýlu.
 
V letných obdobiach nám slniečko poriadne pripeká a preto tu nemusíme už vrstviť. Veď predsa máme dosť že nosíme v brušku bábätko a to nám spôsobuje že nám rýchlejšie prúdi krv v tele a preto je nám viac horúco. A ako tehotná sa nesmiete veľmi zapariť a ani veľmi prehrievať. Preto tu stačí naozaj len málo kúskov. Tak napr. tričko s krátkym rukávom, ktoré je vhodné na bežné nosenie ale pri správnej kombinácii z nich vieme spraviť aj elegantný outfit a to tak že ich proste skombinujeme so sukňou, ale ak ste športový tip alebo ho chcete bežne nosiť tak ho môžete skombinovať zo šortkami a legínami, či nohavicami. Potom nesmieme zabudnúť na košele a tie sa ľahko kombinujú aj zo sukňami aj nohavicami dokonca aj shortkami. Tuniky a topy sú tak isto povolené ale najlepšie urobíte keď si vyberiete tie ktoré majú odhalené ramená a bruško je zakryté. U nás sú v lete teploty aj 35°C a preto rada nosím šaty. Je však na vás aké šaty si zvolíte, či už tie dlhé alebo krátke. Ak ste vyššia alebo nosíte radi topánky na platforme tak siahnite po dlhých, ak ste však menšia siahnite po tých kratších. Topánky si opäť vyberte aké chcete, znova podľa vášho vkusu a štýlu. Či už si vyberiete tenisky alebo botasky môžete ich skombinovať aj zo šatami a sukňami. Žabky, gladiátorky, mokasíny a ktorékoľvek topánky si vyberte tak sa Vám hodili k oblečeniu. Doplnky si vyberte tak aby sa Vám hodili k štýlu oblečenia ale nezabudnite na okuliare, klobúky alebo šltovky aby Vám slniečko nepripekalo veľmi na hlavu.
 
V zime sa musíte zase vrstviť, teda aspoň u nás keď tu teploty dosahujú -12°C. Takže nezabudnite na tielka, či body aby ste mali kríže a brucho vždy v teple, tak isto nezabúdajte na tričká, roláky a svetre s dlhým rukávom. Nato si vezmite opäť nejaký cardigán, sveter na viazanie a vestičku. Ak nie je až taká chladná zima tak môžete siahnuť po kabátoch ale ak je veľmi chladná zima tak nezabudnite na páperovú bundu. Aby ste nemrzli nohy tak si zaobstarajte punčochy a teplé ponožky. Dlhé nohavice či teplé legíny sú samozrejmosťou. Topánky si voľte také aby ste sa nešmykli keď je vonku ľad, tak isto siahnite po čižmách, ktoré sú vyteplené, majú proti šmykovú podrážku a sú vyššie. Tak isto sú must havom rukavice, šály, čiapky. Kabelky by som si vybrala už také pri ktorých by nemrzli ruky, čiže nie listové ale niečo na prehodenie cez rameno, alebo také ktoré si len prevesíte cez ruku. Doplnky sú tu asi skôr nepotrebné, pretože ich zahalíte z oblečením.

A teraz nasledujú inšpirácie z eshopov aby ste vedeli kde takéto krásne oblečenie môžete nájsť. Vyberala som zo ZOOT.SK, OTTO.SK A H&M.SK

 

 

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe