KUČIERKY S KULMOU REMINGTON

októbra 15, 2020


 


Ahojte Glam rodinka. 


Nedávno som písala článok o mojej žehličke na vlasy kde som Vám spomenula žeby som chcela kulmu na vlasy a div sa svete, ale hneď o pár dni nato sa mi ozvali zo stránky holime.eu žeby chceli so mnou spolupracovať a zhodou náhod tam mali práve aj kulmy. Vlastne keď teraz nad tým rozmýšľam tak som si uvedomila že sa mi splnila druhá vec ktorú som tu napísala. Prvou bola moja dcérka o ktorej som písala minulého roku v marci a to práve v článku CHCELA SOM DIEVČATKO!! No a druhá bola práve táto kulma. Nejak začínam veriť že čo napíšem tuna na blog sa mi časom splní. Ale späť ku kulme.

Vybrala som si kulmu od značky Remington Pearl Wand, ktorá mala pri sebe vrecúško na cesty a rukavicu aby ste si nespálili prsty. Samotná kulma bola samozrejme v krabici a v nej teda to príslušenstvo. Ako prvé začnem rukavicou. Rukavica mi pripomína klasické rukavice na zimu a ono to zrejme nebude ani inak, pretože aj keď som sa dotkla nechtiac kulmy tak som to normálne cítila, takže špičky prstov mám popálené tak či tak. Preto ani nechápem prečo a načo je vôbec dobrá ta rukavica. 




Čo sa týka samotnej kulmy tak má krásny čierny vzhľad s kvetmi. Navyše je tam displej na ktorom ukazujú stupne. Kulma ma hlavicu z perlovým keramickým povrchom ktorá ide od hrubšej časti po tenšiu. Špička je samozrejme z umelej hmoty alebo plastu ktorý sa nezahrieva, takže musíte vlasy natočiť tak aby konce nekončili práva na tomto umelom konci, lebo Vám to bude nanič. Navyše ma podstavec vďaka ktorému sa nemusíte už báť že niečo spálite. Ja som pri starej kulme nemohla kulmu položiť len tak pretože hneď bolo niečo spálené ale tuna vďaka podstavci a špičke môžem vkľude kulmu položiť a pripraviť si tak ďalšie vlasy. Výhoda tejto kulmy je že si môžete nastaviť teplotu od 130°C do 210°C. Takže kulma je vhodná aj pre riedke a jemné vlasy, cez normálne a zdravé až po husté a veľmi kučeravé. Ak sme už pri teplotách tak má ešte jednu super vlastnosť že si viete teplotu uzamknúť, čo znamená že sa môže občas stáť že si ťuknete teplotu navyše ( ako ja dnes, zo sekundy som mala zo 180°C zrazu 200°C ) a ani to nezistíte, preto je dobré si tú teplotu uzamknúť. Samotná kulma sa zahreje za 30 sekúnd čo je ešte lepšie a rýchlejšie než moja žehlička a to isté platí aj o vlasoch a samotnom natáčaní. Zatiaľ čo som pri žehličke musela často krát opakovať proces alebo ísť veľmi pomaly tak tuna som mala vlasy natočené behom pár sekúnd a dokonca obe strany rovnako. 

Čo sa mi ešte tuna páči tak je to že samotnú kulmu môžete aj čistiť. Po použití ju nechate klasický vychladnúť a potom s vlhkým obrúskom ju môžete vyčistiť. To ma asi najviac potešilo pretože svoju žehličku nemôžem čistiť a tak sa mi rýchlejšie zmastia vlasy. 




Čo hovorím na kulmu ja: Nedá sa jej nič vytknúť. Kučierky robí na oboch stranách rovnako čo sa mi nestávalo ani u kaderníčky, navyše ich vytvorenie trvá len pár sekúnd. Veľmi dobre sa mi s ňou pracuje aj keď som musela prísť na ten princíp ale zvládla som to hneď behom pár minút. Vlasy mám krásne lesklé a kučierky mi navyše vydržali 3 dni čo sa mi nestáva lebo mám hrozne zničené a tvrdé vlasy takže ich mám aj od kaderníčky rovné behom jedného až jeden a pol dňa. Nikdy mi dlho kučierky nevydržali až teraz, takže naozaj pecka. 

Môj záver teda znie že ju vrelo odporúčam. Je to naozaj skvelá kulma. 


MÁTE AJ VY NEJAKÚ KULMU? AKEJ ZNAČKY? STE SPOKOJNÉ? 


#spolupráca #beauty

Nezabudnite mi dať odber aj na instagrame kde sa s Vami delím o denno denné starosti, tak isto na youtube kde pridávam videá momentálne sporadiky pre maličkú a ak sa Vám páči môj blog, IG či youtube tak ma môžete podporiť aj finančne na Patreone





You Might Also Like

7 comments

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe