TUHÝ ŠAMPÓN AKO ZÁCHRANCA MOJÍCH VLASOV

marca 13, 2021




 Ahojte Glam rodinka.


Počas tejto zlej doby mnoho z nás trávi veľa času doma, či už máte home office, či ste prišli o prácu alebo máte online vyučovanie s deťmi (ako ja) alebo ste študent. No a keď konečne po celom týždni nastane víkend tak mnoho z nás bolo zvyknutých že odišlo na wellness. Lenže teraz si môžeme tak wellness spraviť doma v kúpelni a preto som bola veľmi nadšená keď mi stránka TINKTURACOSMETICS.SK ponúkla spoluprácu. Ja milujem domáce wellnessi a už nejaký ten čas si robím takéto relaxačné večeri doma. Táto stránka mi dala na výber zo všetkých produktov, ako šampóny, masky, masla do sprchy, vitamíny na pleť v podobe olejov a mnoho ďalšieho. 




Keďže som od mnohých blogeriek a youtuberiek počula že tuhé šampóny sú skvelé tak som si teda vybrala tuhý šampón. Keď mi prišiel tak som sa trochu zľakla že ako si budem svoje suché vlasy umývať s takýmto šampónom. Prešla som si však ponuku a našla som šampón na mastné vlasy z kondicionérom. U mnohých šampónov sa mi stalo že aj keď moje konce boli suché tak vrch vlasov som mala proste mastné. Preto som si vybrala tento šampón a musím sa priznať že ma prekvapil. Samozrejme že v tom dobrom pretože sa veľmi dobre napenil a nevysušil mi až tie konce tak ako iné šampóny, pri ktorých som musela osobitne používať ešte aj kondicioner. Navyše som si vlasy nemusela umývať hneď po 2 dňoch ale vydržali mi pekné, lesklé a nemastné 5 dní, čo je u mňa rekord. Aj keď tie končeky už po tých dňoch boli suchšie tak vlasy boli celkom v dobrom stave. Čo sa mi ešte na ňom veľmi páči je taká ta prírodná vôňa. Žiadna umelá chémia ale krásna svieža prírodná vôňa. A čo mám ešte najradšej je že vlasy si viem pekne rozčesať aj mokré a nevytrhám si polovicu vlasov. Toto ma asi najviac dostalo a myslím si že to oceňuje aj priateľ že nenachádza toľko mojich vlasov po česaní. 




Ďalší produkt ktorý som si vybrala bolo maslo do sprchy. Priznám sa že o tomto som v živote nepočula a preto ma to asi najviac lákalo. Keď mi prišlo toto maslo tak som ostala prekvapená aké veľké balenie to je, pretože väčšinou keď si kúpite nejaké tie masla klasické na telo tak Vám príde malý obal a toto maslo prišlo vo veľmi veľkom obale. Po otvorení ma opantala veľmi zaujímavá vôňa. Ja ako milovníčka takých zemitých, jemných a púdrovych vôni ma veľmi oslovila. Nemám rada tie presladené mydlá či parfémy. Presne pre toto sa mi vôňa zapáčila a priznám sa že hocikedy si len tak krabičku otvorím a nechám vôňu aby sa šírila po byte. Vzhľad tohto masla sa mi tiež zapáčil pretože vyzerá ako cukrová vata, navyše má presne takú jemnú štruktúru ako našľahaná pena. Hneď ako mi došli tieto veci tak som ich musela otestovať a poviem Vám že to maslo je božské. Pri sprchovaní som si vzala malinké množstvo a jemne v masírovala do pokožky a potom opláchla. No stále som mala pocit ako keby som mala na pokožke jemný krém alebo maslo a to sa mi hrozne páči, pretože pri deťoch nemám času sa natierať po kúpaní a preto som bola nadšená s tohto efektu. Pokožka mi ostala hladká, jemná a krásne voňala. 

SKÚŠALI STE UŽ TUHÉ ŠAMPÓNY? AKO STE BOLI SPOKOJNÉ? A ČO HOVORÍTE NA MASLA DO SPRCHY?




You Might Also Like

11 comments

  1. Tuto značku ještě neznám, vypadá však velmi dobře a produkty jsou navíc přírodní. Tuhé šampony mám ráda, kupuji si pravidelně z Lushe, které se díky praktickému balení osvědčily i na cestování. Já místo mýdla nebo sprchového gelu často sahám po sprchovém oleji, efekt je stejný jako u másla - není třeba se po sprše krémovat, jak je pokožka krásně vyživená. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuto značku jsem ještě nezkoušela, ale tuhé šampony miluju a nedám na ně dopustit už několik let. Normální šampony už vůbec nepoužívám.
    Teď používám jeden kopřivový od slečny, která má svůj malý bussines na Ebay a je úžasný!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je super. Ja som skúšala teraz prvý krát a som veľmi spokojná.

      Odstrániť
  3. V prvom rada ti ďakujem za krásny komentár u mňa na blogu. Moc ma potešil ♥ Musím povedať, že o tejto značke počujem prvýkrát, ale moc ma zaujala. Tuhý šampón som ešte nikdy neskúšala a keď píšeš, že ti vlasy vydržali pomerne nemastné až dní, tak to ma celkom dosť nalákalo. Ja si vlasy umývam (ak niekde idem) každý deň a už ma to prestáva baviť. Taktiež o koncepte telového masla do sprchy počujem prvýkrát a vyzerá to skvelo. Moc sa mi páčia farby, ale aj obaly produktov. Na značku sa určite pozriem

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada že ťa potešil. Určite sa popozeraj je super

      Odstrániť
  4. S tuhými šampony vůbec nemám zkušenosti, ale věřím, že je to skvělá alternativa. :) Vypadají hodně dobře!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. These products sounds amazing, and they look wonderful too! I have been trying shampoo bars lately and I must say I'm loving it.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe