DVE ROVNAKÉ SUKNE A PREDSA INÉ

augusta 28, 2022

 



Ahojte Glam rodinka. 

Vždy Vám píšem že stačí jeden kúsok oblečenia, ktorý môžete nosiť a kombinovať s rôznymi druhmi oblečenia a ľudia si budú myslieť že máte niečo nové. Málo kto si však všimne že máte na sebe to isté. Ale viem, že občas sa stane, že si proste nejaký kúsok zamilujete a preto si ho kúpite vo viacerých farbách. To sa stalo aj mne pri tejto sukni. Ak ste nevideli predchádzajúci post, tak sa vráťte o jeden príspevok späť. Presne tam môžete vidieť že mám túto sukňu aj vo fialovo- zelenom prevedení. No a je to s toho dôvodu, pretože sa mi páči jej strih, to že je z predu na látku ale v zadu na gumičku, takže pekne stiahne bruško a  aj materiál je skvelý. Preto Vás úplne chápem, pri výbere šiat. Musím sa však priznať že do nedávna som to vôbec takto nebrala a nechápala som ako môžu ľudia vlastniť z jedného strihu, druhu, látky a vzoru viac vecí no v iných farbách. Teraz to už úplne chápem, pretože táto sukňa je top. 

MÁTE AJ VY VO SVOJOM ŠATNÍKU NIEČO, ČO MÁTE VO VIACERÝCH FARBÁCH ALE IDE O TEN ISTÝ KÚSOK OBLEČENIA? 








You Might Also Like

2 comments

  1. Je krásná, nedivím se, že ji máš 2x. Mám ségru, dvojče. Když jsme byly malé, rozeznávali nás jen podle barvy oblečení - já měla červené, ségra modré. Jinak bylo všechno úplně stejné, jen v jiné barvě :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dlho som tvoj blog, v podstate žiaden blog nečítala a úplne som odpadla z tvojích vlasov. Oh, toto bola dokonalá voľba. Nesmierne sa ti to hodí. A pár slov k outfitu: krásny ako vždy. Tento glam štýl ti moc ide!
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe