AKO SI SPRÁVNE VYBRAŤ PLAVKY?

júla 14, 2022



 Ahojte Glam rodinka. 


Dnes to bude opäť módny článok a keďže vonku máme mega teplo, tak si dáme článok o plavkách. Dnes Vám poradím aké plavky si máte vybrať ak máte napr typ postavy presýpacie hodiny, obdĺžníka či oválu. Máme tu predsa len čas dovoleniek a nie každá vie aké plavky si vybrať. Ideme teda nato:

HRUŠKA

Typ hrušky je taký že ramená sú úzke, prsia menšie ale boky a zadok je širší. Preto je dobré ak si vyberiete plavky s výrazným výstrihom, a spodnú časť so sukňou, ktorá bude splývať na vaše boky. Poprípade ak už chcete dvoj dielné plavky tak spodná časť by mala mať vyvýšený pás. Nesiahajte po plavkách, ktoré majú výrazný a nejako zaujímavý spodok. Skôr sa snažte upútať pozornosť na vrch. 

OBRÁTENÝ TROJUHOLNÍK

Tento typ postavy sa vyznačuje opačnými proporciami než Hruška. Čiže vrch je väčší a širší než spodok. Preto tu voľte primeraný výstrih bez výraznej farby, či textury alebo vzorov. Na vrch si voľte neutrále nevýrazné farby a na spodok zase niečo nezvyčajné. Môžete zvoliť aj tangáčové plavky, či trojuholníkové. Vyberte si tak aby na spodku boli výrazné farby, napr neónová, flitre, kamienky a podobne. 

JABĹKO

Ženám s týmto typom postavy sa ukladá tuk prevažne na bruško. Takže pre Vás sú ideálne tankiny alebo plavky, ktoré majú vysoký pás. Ďalším typom sú aj plavky s opaskom, ktoré opticky postavú preseknú. 


PRESÝPACIE HODINY 

Ideál krásy. Presne takto sa nazýva tento typ postavy, pretože vrch a spodok je súmerný, pás je krásne daný, takže nič nemusíte skrývať. Pre Vás neplatí žiadne pravidlo. Ženy s týmto typom postavy si môžu vyberať plavky aké len chcú. 

OBDĹŽNIK 

Alebo tzv. chlapčenská postava. Je to postava, ktorá je chudá bez poprsia alebo plnšia ale tiež bez nejakých kriviek či pŕs. Vyzeráte proste ako doska. Jednou z ideálnych možností pomoci sú jednodielne plavky s bočnými prestrihmi v oblasti drieku – opticky vytvoria siluetu. Ak si neviete rady čo sa týka vzorov, tak siahnite po diagonálnych a vodorovných pružkov. Môžete ešte siahnúť po plavkách, ktoré majú volániky, strapce, či nejaké zaujímavé komponenty na hornej časti. Tak isto aj vďaka zaujímavemu a nevyčajnému viazaniu môžete ľudí oklamať. 

Ak chcete vedieť aké sú trendy medzi plavkami, tak navštívte aj môj druhý blog, kde práve tam rozoberám rôzne trendy a je to aj taký môj malý magazín. 





MÁTE UŽ PLAVKY? VYBRALI STE SI PODĽA TYPU POSTAVY ALEBO PODĽA TOHO ČO SA VÁM PÁČI?


PS: ak na MANZARA.SK zadáte kód discoveringglam10 dostanete zľavu na nákup

swimsuit : manzara.sk



You Might Also Like

1 comments

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe