ČO HOVORIA FARBY: ČERVENÁ

júla 04, 2022

 



Ahojte Glam rodinka.

Dnes Vám prinášam pokračovanie článkov, zo sféry ČO HOVORIA FARBY, pretože táto séria článkov pozostáva len zo ŽLTEJ a RUŽOVEJ farby, som si pre dnešom vybrala červenú. Veľmi sa mi páčia sýte farby, ale to môžete vidieť na mojích outfitoch a preto som práve dnes zvolila túto výraznú farbu. Navyše prišla moja kamarátka Romanka trochu na dovolenku s krásnym Casperom, s ktorého sme spravili modela a myslím si že tieto fotky sú vďaka nemu ešte viac okúzľujúce. Ale ideme teda na tú červenú. 


Ak Vám niekto povie slovíčko červená tak čo si pod tým predstavíte? Ja si predstavím krv, alebo srdce. A presne toto sa hovorí o tejto farbe. Je to farba krvy, čo znamená život, boj ale aj smrť. A srdce zase ako centrum lásky, emócii, vášne, citov, dynamiky, života schopnosti, oheň a slnko. Každá osoba má preferencie pri výbere farieb pre svoje oblečenie a svoj domov. A časom sa tieto preferencie menia. Verí sa, že symbolika farby ju robí atraktívnou: ak sa chcete stále pozerať na červenú, znamená to, že v živote nemáte dostatok emócií, vášne, citou. Ak červená farba náhle začne dráždiť, potom v živote prišlo obdobie, kedy by ste sa mali „dobiť“ pokojnou energiouMilovníci červenej žijú svoj život naplno. Vždy dosiahnu, čo si zaumienia, sú vášniví a húževnatí. Či už bude dominantou Vášho oblečenia v podobe výrazných šiat, pulóvru, či nohavíc, alebo len oživením červenými pančuškami, šálikom, či topánkami – na svoje okolie budete pôsobiť živo až vyzývavo, príťažlivo, energicky a sebavedome.

Kto naopak červenú nenávidí a komu vadi? Kto červenú odmieta, túži po pokoji, tichu, rozjímaní, meditácii, presne nastavenom živote, nemá rád zmeni . Odmietanie červenej môže byť príznakom nedostatku síl, ochabnutosti, pasivity, znamením, že človek na svoje úlohy nestačí, že sa cíti unavený, vyčerpaný. Takým ľuďom sa zdá, že nedosiahli toho, čo dosiahnuť chceli, a že sa im to už ani nemôže podariť. 

Červenú môžete kombinovať s rôznymi farbami, pozor však dávajte na jej množstvo v rovnakých podtónoch, aby ste teda nevyzerala ako červená čiapočka. Ak chcete nosiť len červené veci, tak tu platí pravidlo ako pri čiernej, kde je skvelým trikom rôzne spektra tejto farby ale aj rôzne materiály. Ak sa však bojíš tejto farby tak začni doplnkami a pokračuj oblečením. 


MÁTE NIEČO ČERVENÉ? ČO HOVORÍTE NA TÚTO FABU?


OOTD: BARETTE: BAZOS

T--SHIRT: TRICKOVY

TROUSERS: SECOND HAND 

SHOES: ROUZIT

BAG: GATE 


 













You Might Also Like

1 comments

  1. Na mě červená působí žhavě, ale zároveň i vkusně a moc se mi líbí ta výrazná barva :). Mám v šatníku červené tričko a kalhoty :).

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe