BLOGGER MEET 2019 | Môj deň ako blogerka

marca 29, 2019

Na východe nič nie je. Takto začala svojimi slovami blogerka Timka ktorá bola jednou z organizátorok BLOGGER MEET 2019, ktorého som sa zúčastnila minulý piatok. Nechce sa mi už ani veriť že je to už týždeň od tejto udalosti, pretože stále si všetko presne pamätám.
Ale poďme pekne poporiadku.



V piatok ráno som teda dala deti k Maťovej mame ako ste mohli vidieť vo vlogu a ak ste ho nevideli tak Vám ho dám dole. Potom som si zavolala taxík ale ten mi prišiel až o 11:30 a vlak išiel o 11:25 tak som sa teda rozhodla že do tých Košíc pôjde za akúkoľvek cenu aj keby som mala precestovať polku slovenska. V taxiku som si teda pozrela že kedy ide ďalší vlak tak aby som stihla meeting o 15:00 a div sa svete o 11:40 išiel ďalší vlak ale s prestupom v Prešove, tak som prišla na stanicu a opýtala si lístok do Košíc. Drahá pani ani nevedela že ide ďalší vlak len mi odvrkla že teraz jeden išiel a ďalší ide až o 13:30. Tak som ju teda uistila že teraz ide vlak, ktorý už stojí na koľanici 2 do Prešova a odtiaľ ide do Košíc. Hoc na mňa pozrela nechápavo ale lístok mi dala. Tak som teda cestovala do Prešova kde som mala zhruba pol hodku na prestup. Ale trošku preskočím dej.
Došla som proste do tých Košíc a tam nastal nový problém, keďže do Ke nechodím skoro vôbec a keď idem tak na aute alebo sa na dane miesto veziem autobusom či električkou. Zapla som teda Google map a išla som a viete čo? Nezablúdila som. Došla som tam úplne v pohode. A tam sa to všetko začalo. V reštarácii Hamli, ktorá z vonku pôsobila staro a ošúchane ale vo vnútri to bola nádhera.


 Mala som sto chuti sa tam fotiť a fotiť ale tak čo, som ešte hamblivka ale určite sa tam vrátim, hoc len fotiť. Potom sa usadila vedľa Terky, ktorú sledujem už dlhé roky ( och môj bože, splnil sa mi sen, konečne ju vidím naživo a dokonca som s ňou hovorila, áááá, ešte teraz tomu nemôžem uveriť), vedľa nej bola Viki ( úplne slniečko, strašne milá blogerka, o ktorej som ani nevedela že jej blog sledujem už tiež nejakú tu dobu) a potom si k nám prisadla Bianka ( najkrajšia osoba pod slnkom, aspoň pre mňa a dokonca nakupuje v sekáčoch, keď mi toto povedala skoro som spadla na zadok, aj keď som sedela, pretože ju som sledovala zase na ig a jej štýl proste zbožňujem) no a pri vedľajšom stole sedela Beatka, s ktorou si občas napíšeme na fb ohľadne podnikania.


Potom sa nám predstavili organizátorky, ktoré boli milé, usmievavé, nebojácne a hlavne zaujímavé. Mali zaujímavé a veľmi poučné prednášky, ktoré mi pomôžu byť lepšou blogerkou ( aspoň myslím, pretože pár veci si musím ešte pozisťovať a popýtať sa) ale proste baby boli naozaj úžasné. Mali sme aj prestávky cez ktoré sme sa mohli rozprávať a zistiť tak o sebe viac. V zadu bolo milé občerstvenie a darčeky od sponzorov. Po celom tomto workshope sme sa začali rozprávať, spočiatku len mi 3 potom sa pridala Beatka a nakoniec všetky blogerky. No čo Vám budem hovoriť, tá energia, tie informácie a tí ľudia Vás skrátka nabijú energiou. Preto som veľmi rada že sa konečne východniarske blogerky spojili a vytvorili niečo takéto a dúfam že sa čoskoro vidíme aj pri inej akcii alebo len tak na káve. Tímto chcem poďakovať mojej budúcej svokre že bola s deťmi, lebo bez nej by som znova trčala doma a organizátorkám že to dali tak perfektne, zaujímavo a energeticky. Takže ďakujem Timke, Hanke, Nike, Torie, Bianke, Mii a Miške. 

A dúfam že čoskoro sa uvidíme znova ♥

Za fotky ďakujem babám z BLOGGER MEET 2019











 


 

You Might Also Like

6 comments

  1. Dúfam, že sa vidíme aj na ďalšom meete, keď bude.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno a nemusíme len tam :) môžeme dať niekedy len tak stretnutie pri káve :)

      Odstrániť
  2. Jej, to je veru pekne stretnutie. Idem hned pozriet aj linky na blogy, ktore si vlozila. Podla fotiek nepoznam nikoho, no mozno blogy mi budu skor zname :-)
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skús si pozrieť. Veľmi milé dievčatá sme sa stretli :)

      Odstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe