AKO SPAŤ NA OBLÁČIKU? ANEB AKÉ SÚ VANKÚŠE OD GOLDEA.SK

apríla 06, 2022

  



Ahojte Glam rodinka.

Poznáte ten pojem: Spať ako na obláčiku? Tak presne takto sa cítim ja teraz. Vždy som si myslela že keď máme novú posteľ a madrac tak sa mi bude lepšie spať. No priznám sa že ten spánok bol divný. Necítila som sa vôbec dobre, aj keď som mala vankúš tak som mala pocit že spím priamo na madraci a často krát ma bolel krk. Keď som však dostala ponuku od Goldea.sk na spoluprácu, tak som hľadala niečo vďaka čomu sa mi bude lepšie spať. 

A keďže sa mi ich celý sortiment veľmi páčil, tak bolo pre mňa ešte ťažšie si vybrať čo to bude. Nakoniec som sa však zadívala na naše vankúše, ktoré sme mali asi 9 rokov a boli v hroznom stave. Vtedy som si pomyslela že asi to bude teda tými vankúšmi, prečo sa necítim dobre ani v novej posteli. A tak som si vybrala dve krásne, nefúknuté, mäkkučké vankúše. 

Tieto vankúše sú vyvarovacie, kde si môžete výpľn upraviť podľa toho či jej tam chcete toľko tam je alebo menej. Navyše je výplň tvorená polyesterovým rúnom zo značkových konjugovaných dutých vlákien. Vankúše môžete prať do 95°C a sušiť do 120°C. Poťah týchto vankúšov je tvorení zo zmesi 50% bavlna a 50% polyester. Vankúše majú zips čo je veľké plus, pretože ak si nedaj bože zničíte vnútro a jeho poťah nebude ešte tak zničení tak si ho viete proste vymeniť. 

Od kedy máme tieto vankúše tak spím úplne ako na obláčiku, pretože je príjemní, má akurátnu výšku, pekne mi do neho zapadne hlava a ráno sa budím ako nový človek.

Aby sme však mali peknú spálňu, tak som si vybrala aj krásne modré obliečky. Pôvodne som chcela biele alebo čierne, aby sa to hodilo do môjho minimalistického štýlu,ktorý chcem mať v spálni. Ale keď som videla tú modrú, tak som sa zamilovala. Obliečky sú veľmi príjemné a dobre zahrejú. Navyše tá farba je tak sýta, výrazná a pritom vôbec neťahá oči ale práve naopak pôsobí tak ukľudnujúco. 

Ak teda hľadáte kvalitné vankúše a krásne obliečky tak sa bežte pozrieť na GOLDEA.SK , pretože ich výber je neskutočný. Ja si tam ešte určite doobjednám plachty na posteľ a obliečky na vakúše aj periny.

AKO SA VÁM SPÍ? CÍTITE SA AKO NA OBLÁČIKU? 



You Might Also Like

4 comments

  1. Vidno, že som u teba na blogu nebola dlho. Ale tie vlasyyyy och. Nesmierne ti pristanú. Milujem ich!!
    Tá farba obliečiek je vážne krásne ešte viac to posilňuje ten popis "ako na obláčiku" Mne sa poslednú dobu nespí najlepšie, ale myslím, že to je skôr matracom. Chcelo by to nový..

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta modrá barva je moc krásná :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta modrá je teda pořádně modrá .. :D já mám celý pokoj do takových tlumených barev, tak si vůbec neumím představit, že by mi tam něco takhle svítilo. :D Ale odstín je to tedy krásný. :)
    Co se týče těchto tvarovacích polštářů, tak mě to úplně nevyhovuje. Nejraději mám klasické péřové. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Waw, takhle sytá modrá je na mě až moc odvážná :D Jinak máme doma dost podobné polštáře, kde si také můžeme přidat a ubrat náplň dle potřeb :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe