MAKEUP REVOLUTION – MERMAIDS VS. UNICORNS

marca 06, 2018



Boh stvoril Oceány, moria, rieky a potôčiky, no a keď stvoril ženu tak si povedal že žena je sama o sebe krásna ale potrebuje občas pomoc. Pomoc aby bola výnimočná, elegantná a v očiach muža nedostupná. A preto vzal hlinu a kúsok oceánu, sadol si za hrnčiarsky kruh a modeloval.



 A tak vznikla táto krásna paletka pripomínajúca more plné rias, ružovú oblohu pri západe slnka a nočnú oblohu nad oceánmi. Vznikla pod značkou Makeup Revolution a dal jej názov Mermaids vs. Unicorns a poslal ju na stránku Pinkpanda.sk aby sa ženy mohli meniť na mýtické bytosti.



 Vložil do tejto paletky 12 krásnych farieb, aby ste sa mohli premeniť na morské panny z hĺbin mora ale aj jednorožčie ženy, milujúce svet plné farieb. Sú tu farby zelené, ktoré Vám pripomínajú riasy v mori, modré odtiene ako samotné more, fialové a ružové ktoré vidíte keď zapadá slnko nad oceánom a tmavo modrú aj čiernu pripomínajúc nočnú oblohu.



 Všetkým farbám dal pigmentáciu tak silnú že aj more im môže závidieť a pritom nie sú tak prašivé ako piesky na pláži. Preto ak sa chcete premeniť na takéto mystické bytosti siahnite po tejto paletke zoslanej priamo z neba.

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe