PÁNSKE TRENDY | JAR- LETO 2018

marca 29, 2018



Hoc je toto blog určený ženám, tak nezabúdam ani na mužov, keďže ich mám doma 4 a chcem aby aj moje deti chodili módne a krásne oblečené. Preto som si dnes pripravila článok pre všetky mužov, ktorý milujú módu a chcú vedieť čo je práve šik a trendy.

DENIM


Asi to nie je prekvapenie ale Denim proste z módy nevymizne nikdy. Dá sa ľahko kombinovať, vďaka nemu môžete vyzerať elegantne ale aj športovo, stačia na to správe doplnky a iné druhy oblečenia. Tak ak milujete denim nemusíte sa báť lebo Denim je stále TOP. Môžete nájsť kombinácie svetlý a tmavý denim, lesklé potlače alebo aj výšivky.

 SIDE- STRIPE NOHAVICE



Tieto trendy nohavice vznikli v 90 rokoch. Ešte do dnes si pamätám ako sestra z anglicka priniesla tieto nohavice bratovi a div sa svete má ich do dnes. Takže pri tomto trende stačí aj to aby ste sa pohrabali v šatníku svojich starších bratov či strýkov. Sú to proste nohavice na ktorých máte po bokoch pásy, lenže musíte dávať pozor nato aby ste to pekne skombinovali a vyzerali trendy a aj elegantne.


OBLEK S PÁSIKMI 

 Ak milujete obleky ale ste aj typ ktorý je extravagantný tak mám pre Vás super správu, pretože módny návrhári sa rozhodli že pre jar a leto 2018 sú topkov obleky s pruhmi. Je len na Vás či si zvolíte tenké pruhy alebo hrubé. Obleky tohto štýlu sú vhodné pre všetky typy postavy, takže sa nemusíte báť že ním niečo pokazíte alebo nebude vašej postave pasovať. Ak ste športovejší typ tak si vezmite pod sako obyčajné tričko, ak ste zas skôr moderný elegán tak košeľu, lenže dávajte pozor aby košeľa nebola okázala. Stačí obyčajná košeľa, v jednej farbe alebo aj s malinkou výšivkou na vrecku.



BIELA

 

Ďalším takým trendom je biela od hlavy až po päty. V ľuďoch vyvoláte pocit čistoty, elegancie a pocit 80. rokoch. Ak však nechcete nosiť všetko biele, zameňte svoj vrch za niečo indigové, denim alebo námornícke sako. Topánky zase môžete zameniť za nejaké čierne alebo hnedé kožené sandále, alebo aj mokasíny. Pohrajte sa trochu s týmto štýlom ak Vám príde že je to príliš extravagantné na Vás alebo ak by pršalo a vy by ste mali náladu na biely štýl.

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe