MAKEUP REVOLUTION HOT SMOKED

februára 24, 2018



Vitajte pri ďalšej recenzii a opäť to bude na jednu paletku od značky Makeup Revolution. Kde si dnes predstavíme Hot Smoked. Je to úplne úžasná paletka v ktorej nájdete od nude farieb až po krásne modrú a smaragdovú zelenú.


V paletke je 12 prenádherných farieb, ale niektoré sú proste nanič. No povedzme si pravdu že tie svetlé odtiene môžete aj sto krát odtláčať na viečko ale vždy sa nejak zázračné vytratia alebo sa proste hrajú na schovávačku. A bohužiaľ tá tmavo fialová nie je fialová ale čierna. Áno ma tam trochu odlesku do fialova ale to len vtedy ak si ju nanesiete asi tak 5x aj to budete mať len fialový odlesk. Je to taká mačacia fialová, tým myslím že na keď sa po otáčate tak máte odlesky do fialova ale inak vidíte čiernu. Potom čo sa týka modrej a zelenej sú naozaj krásne. Pigmentácia neskutočná, vytrvalosť 48 hodinová, no čo si proste budeme ďalej hovoriť je to krása vhodná na večerné líčenie.



 Celá paletka práši iba malinko takže sa to dá celkom zvládnuť. Pár ťahov štetcov a opadané tiene sú preč ale tá tmavo fialová Vám narobí šmuhy. Takže za mňa tá fialová je čistá katastrofa.


Moje hodnotenie je že ak chcete krásnu modrú, smaragdovú a pár farieb s metalickými odleskami, tak potom je to tá pravá paletka pre Vás. Ale ak nechcete fialovú, ktorá vyzerá ako čierna a zanecháva šmuhy tak ruky preč.


majte sa krásne

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe