MAKEUP REVOLUTION ICONIC DREAMS

februára 25, 2018



Milujete lesk krásnych plesových šiat? Predstavte si krásne čierne šaty s veľkou nafúknutou sukňou ozdobenou krásnymi kamienkami, ktoré sa lesknú keď na Vás zasvieti svetlo z reflektorov?
Tak si predstavte že toto všetko máte v jednej krásnej paletke od Makeup Revolution s názvom Iconic Dreams, ktorú zoženiete na pinkpande.sk . 



Všetok ten lesk, eleganciu a jemnosť nájdete v tejto krásnej paletke. Sú tu krásne matné, lesklé a metalické farby. Úplne krásne farby na plesové líčenie, ktoré z Vás urobia princeznú.



Pigmentácia týchto krásnych farieb je celkom fajn. Matné, svetlé odtiene sú malinko pigmentované čo však nevadí lebo ak si nanesiete 3-5 na viečko tak tam aj ostanú. Ale zato tie metalické sú nádherné a krásne pigmentované. Stačí raz potiahnúť a celé tie pigmenty a farby sa prenesú na viečko. Proste bomba. Ak chcete však krásne večerné líčenie aby ste boli za princeznú tak si nakombinujte matné aj lesklé farby.



Nemusíte sa báť že budete celá zaprášená a špinavá lebo tieto krásne tiene neprášia. Za tú cenu sú naozaj krásne a oplatí sa do nich investovať.

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe