SLEEK GARDEN OF EDEN

februára 17, 2018



Čo si predstavíte pod pojmom Eden? Ráj? Alebo miesto kde môžete hrešiť ale pritom viete že budete vyhostení do pekla menom zem?
Podľa mňa je Eden miesto kde môžem hrešiť s farbami na tvári, vyblázniť sa s makeupom ale zároveň miesto pokoja kde makeup je elegantný a jemný ako príroda. No a keď som videla túto krásnu paletku od Sleeku z názvom Eden, bolo mi hneď jasné že s ňou spravím nespočetne veľa líčení. Či už niečo jemné na deň alebo niečo výrazné do svetiel noci.


Ale pustím sa radšej do recenzie. Takže paletka má krásnu krabičku na ktorej sú farebné prášky, znázorňujúce farby v paletke. Všetky tie obrázky mi pripomínajú že každý človek je prach a na prach sa aj obrátiš. Presne tie práškové tiene na obale sú ako prach.

Čo sa týka obalu je krásne čierny a matný. Jedna nevýhoda je že každá špinka a tieň sa na tom ukladá a potom obal vyzerá ako keby ho ocapkali deti so špinavými prstami. Skúšala som to už aj vyčistiť a nie raz ale bohužiaľ nejde to.
Vo vnútri máte krásne veľké zrkadielko, vďaka ktorému nemusíte zo sebou brať zrkadielko. Farby v tejto paletke sú nádherné. Naozaj tu nájdete farby od zelenej, po hnedú a zlatistú. Sú tu farby od matných až po lesklé, od svetlých až po tmavé a výrazne.


Naozaj si s touto paletkou vykúzlite krásne jemné ale aj výrazné líčenie. Pigmentácia je ohromná, hlavne tie krásne výrazné tiene sú ohromné. Čo sa týka prášivosti tak to je nie až také hrozné. Trošku prášia ale dá sa to odstrániť s jemným ťahom štetca.



Záver teda je, ak hľadáte prírodné farby tak určite siahnite po nej.
majte sa krásne

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe