HOW TO WEAR BIZNISS TROUSERS

októbra 08, 2022

 



Ahojte Glam rodinka.

Pôvodne som nevedela ani čo písať, keďže tých článkov tu máte už neurekom, ale nakoniec som sa rozhodla že to vezmem opäť s toho stylingového okienka. Dôvod je aj ten, že o elegantných a bizniss nohaviach sme sa ešte vôbec nebavili a u mňa sú tieto nohavice must havom na jeseň a jar. Nie len že vyzerajú skvelo, veľmi ľahko sa kombinujú ale aj preto lebo momentále sa vyrábajú v rôznych farbách. 

Takže bizniss nohavice alebo aj tzv elegantné nohavice si väčšina z nás spája zo spojením kancelárii a tí, ktorí ste veriaci tak aj kostolov. Moja mama má dokonca s týchto nohavíc 3 kusy a to béžové, čierne a opäť čierne len v trochu inom strihu. Ako však píšem, dnes sa tieto nohavice nosia ku všetkému a všade, pretože v nich vyzerame elegantne, nikto minimalisticky, niekto extravagantne, niekto sexi, niekto zase bohato a niekto žensky. Tieto nohavice sa proste hodia ku všetkému. No nosiť ich však nemôže každý, teda všetko záleží od strihu. 

BIZNISS NOHAVICE S VYSOKÝM PÁSOM

Toto sú ideálne nohavice, pre dámy, ktoré majú väčšie bruško. Nie sú však vhodné pre dámy, ktoré sú zase nižšie. Takto to definujú stylistky. Ja mám však nato takýto názor: Ak máte väčšie bruško tak super. Je to pre Vás ale len ak si cez to vezmete sako, predsa len to bruško trochu vypuknu a niektomu sa ukáže, ako Carrie hovorí ťavý pysk. Preto ak už nohavice s vyšším pásom pri brušku, tak rozhodne sako cez to, alebo niečo čo Vám bude siahať do pol zadku. Si nižšia? Nevadí. Skús nohavice, ktoré nebudú siahať až po úplný spodok, čiže po päty ale len po kôsky, či dokonca len členky. K tomu zvoľ lodičky, či sandálky. 

BIZNISS NOHAVICE A ROVNÝ STRIH

Ideálny typ pre ženy, ktoré majú širšie ramená ale nohy zase tenké. Ak si ešte k týmto vyberiete opasok, ktorý Vám krásne opticky presekne postavu, tak vytvorite ilúziu postavy presýpacých hodín. Vďaka týmto nohaviciam budete vyzerať aj vyššie, takže ideál aj pre nižšie postavy, no ako som hore spomínala opätky sú must have. 

BIZNISS NOHAVICE A ŠIROKÝ SPODOK

Tieto nohavice sa nehodia vážne všetkým. Ak ste nižšia, tak ten spodok Vás ešte skráti, takže vo vašom prípadne siahnite skôr na vyššie spomenuté. Ak ste zase vyššia tak tieto sú pre Vás, a dokonca nemusíte voliť opätky, stačia len mokasíny, baleríny, tenisky. Dámy s typom postavy obrátený trojuhlík, budú s týmito nohavicami len žiariť. 


A teraz ako ich kombinovať? 

Veľmi jednoducho. Topy, roláky, tričká budú vyzerať skvelo, ak sú na nich len minimalistické nápisy, obrázky, ale len vtedy ak si vezmete sako. Plus mali by byť v jednej farbe. Ak si vyberiete tričko, rolák alebo top s nejakým výrazným veľkým logom, či obrázkom tak k tomu sa už sako nehodí. Doplniť to môžete aj o veľmi jemu retiazku, kabelku v rovnakej farbe ako nohavice a topánkami v rovnakej farbe ako vrch. Nohavice a len sako, pod ktorým je len čipkovaná podprsenka či čipkovaný top, sa hodia na eventy či fashion weeky. Pre milovníčky Paríža stačí ak celý outfit doplníte o baretku. 


MÁTE RADI BIZNISS NOHAVICE? MÁTE ICH LEN V JEDNEJ FARBE ALEBO VLASTNÍTE VIAC FARIEB?


OOTD: BARETTE: BAZOS

TOP: BONPRIX

TROUSERS: STARSTYLE

SHOES, BAG : SHEIN

*článok vznikol v spolupráci z BONPRIX 










You Might Also Like

1 comments

  1. Na mojí postavu takový střih kalhot vůbec nesedí - nebo na to aspoň nemám sebevědomí. :D Nicméně tobě jdou krásně a sedí ti i ta zelená barvička. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe